L’Institut del Teatre organitza una Marató d’actrius en homenatge a les intèrprets catalanes (diumenge 6 de març) Jardins del Palau Robert

AMPARO~1L’Institut del Teatre organitza una Marató d’actrius en homenatge a les intèrprets catalanes

· Matinal d’homenatge a les actrius catalanes, el proper diumenge 6 de març, amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de les Dones.

· Una trentena d’actrius de l’escena contemporània catalana llegiran fragments de textos, poemes i cançons, als jardins del Palau Robert.

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona organitza, en col·laboració amb el Palau Robert, una matinal d’homenatge a les actrius catalanes, el proper diumenge 6 de març, amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de les Dones.

La Marató d’actrius, que es desenvoluparà de 10.30h a 14h, reunirà a diferents actrius que llegiran fragments de textos, poemes i cançons, als jardins del palau del Passeig de Gràcia.

Participen en aquest homenatge, entre d’altres actrius:

Mireia Aixalà, Laura Aubert, Sílvia Bel, Claudia Benito, Lloll Bertran, Anna Briansó, Carme Callol, Montserrat Carulla, Queralt Cassassayas, Annabel Castan, Marta Domingo, Anna Estrada, Xus Estruch, Daniela Feixas, Elena Fortuny, Cris Genebat, Montse German, Maife Gil, Mireia Illamolla, Vicky Peña, Mercè Mariné, Pilar Martínez, Àurea Màrquez, Maria Molins, Clara de Ramon, Rosa Renom, Maria Rodríguez, Bàrbara Roig i Àngels Sánchez.

La Marató d’Actrius s’emmarca en les activitats de l’exposició Actrius catalanes del segle XX que es pot visitar en el Palau Robert fins al 28 de març.

MARATÓ D’ACTRIUS
Dates:
Diumenge 6 de març
Hora:
De 10.30 h a 14 h
Lloc:
Jardins del Palau Robert, Passeig de Gràcia 107
Entrada lliure