Ningú et coneix com jo i El Recanvi —premiat al festival Temporada Alta— els dos muntatges que ocuparan la cartellera del Borràs del 3 al 13 de març i del 16 de març al 3 d’abril

Teatre Borràs

entresol_roda_conjunta_400

 

 

 

 

 

 

 

 

Ningú et coneix com jo i El Recanvi —premiat al festival Temporada Alta— els dos muntatges que ocuparan la cartellera del Borràs del 3 al 13 de març i del 16 de març al 3 d’abril, respectivament. Roger Peña signa les dues dramatúrgies i dirigeix Ningú et coneix com jo mentre que Mario Gas està darrera de la direcció d’El Recanvi.

Ningú et coneix com jo és un thriller psicològic que analitza la violència de gènere amb un punt de partida de falsa comèdia que arrenca a una sala d’autòpsies. La seva versió castellana s’ha presentat al Black Box Theater del Miami-Dade County Auditorium, amb un èxit aclaparador de públic i crítica, i prepara una gira pel continent americà.

A El Recanvi s’exposen, en clau de comèdia, les misèries i falsedats del poder polític a través del procés de creació d’un líder sense escrúpols, un tema de rabiosa actualitat amb el naixement dels anomenats “partits emergents”. El Recanvi ha guanyat el IV Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada de Salt i el IV Combat Transatlàntic de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta a Buenos Aires.

FITXA TÈCNICA

NINGÚ ET CONEIX COM JO

Autor i director: Roger Peña

Repartiment: Míriam Marcet i Xavi Sáez

Del 3 al 13 de març al Teatre Borràs. DUES ÚNIQUES SETMANES

Horaris: de dimecres a divendres a les 20.30h. Dissabte a les 18.00 i a les 21.30h. Diumenge a les 18.00h. Preu de les entrades: de 22 a 26€.

EL RECANVI

Autor: Roger Peña

Director: Mario Gas

Repartiment: Mía Esteve i Iván Morales

Del 16 de març al 3 d’abril al Teatre Borràs.

Horaris: de dimecres a divendres a les 20.30h. Dissabte a les 18.00 i a les 21.30h. Diumenge a les 18.00h. Preu de les entrades: de 22 a 26€.