Molt soroll per no res, de William Shakespeare i amb direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix, en ple període d’assajos al TNC

Molt soroll per no res, de William Shakespeare i amb direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix, en ple període d’assajos al TNC

 a_molt_325_e

 

 

 

Torna l’èxit que la temporada passada ja van veure més de 30.000 espectadors. L’obra es representarà a la Sala Gran del TNC del 24 de novembre de 2016 a l’1 de gener de 2017.

 

A dia d’avui, Molt soroll per no res, de William Shakespeare i amb direcció d’Àngel Llàcer i direcció musical de Manu Guix, es troba en ple període d’assajos al TNC.  

Aquesta obra, amb traducció de Salvador Oliva i adaptació de Marc Artigau, Manu Guix i Àngel Llàcer, es podrà veure a la Sala Gran del TNC del 24 de novembre de 2016 a l’1 de gener de 2017. L’espectacle compta amb un repartiment de 15 actors i actrius, 8 dels quals són noves incorporacions, i amb una orquestra de 10 músics tocant en directe dalt de l’escenari.

 

Repartiment d’actors i actrius: David Verdaguer, Sílvia Abril, Aida Oset, Josep Palau, Jordi Coll, Lloll Bertran, Albert Triola, Òscar Muñoz, Guillem Albà, Víctor Gómez, Georgia Stewart, Jordi Vidal, Màrcia Cisteró, Enric Cambray i Pau Ferran.

 

Torna l’èxit! La gran comèdia de Shakespeare amb un nou repartiment

Àngel Llàcer situa la comèdia més festiva de Shakespeare durant l’època daurada del cinema popular americà dels anys cinquanta, i transforma la mascarada dels amants de Sicília en l’ebullició d’un plató que posarà en crisi la frontera que separa ficció i realitat.

 

Entre el desig i l’orgull, els amors i les inseguretats, una gran companyia d’actors i actrius ballarà al ritme de la música en directe de Cole Porter, per convertir aquesta comèdia romàntica, tenyida per les ombres del melodrama, en un apassionat cant a la vida. Una apologia de la sensualitat com a motor de la nostra existència