NOMÉS PER A UNS QUANTS?, organitzat per la FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE el diumenge, 27 de novembre a les 12h.

MARCEL GORGORI farà públics els secrets de la Música al Teatre Victoria de Barcelona al concert solidari
NOMÉS PER A UNS QUANTS?, organitzat per la  FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE el diumenge, 27 de novembre a les 12h.
Sin título-2 
 A l’escenari, l’acompanyaran  l’orquestra Barcelona Filharmonica i Cor Camerata Improptu
 

 

Barcelona,  novembre de 2016. El proper diumenge, 27 de novembre a les 12h. a l’escenari del Teatre Victòria es podrà veure el concert NOMÉS PER A UNS QUANTS?, organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i creat per Marcel Gorgori. L’espectacle que compta amb la participació de l’Orquestra Barcelona Filharmònica i el Cor Camerata Improptu, vol apropar els secrets de la música de cambra a tots els públics i trencar el mite que l’òpera només es apta per uns quants.

Cada any, quan arriba la tardor la Fundació Esclerosi Múltiple organitza un espectacle cultural i de lleure que permeti aplegar a tota la família de la FEM. Aquest any, s’ha triat un espectacle d’òpera creat per Simfonova i d’èxit assegurat perquè permet unir els neòfits de l’òpera amb els experts. NOMÉS PER A UNS QUANTS?, confirma que l’òpera forma part de la nostra vida quotidiana. Peces com Carmen, Norma, la Boheme i Turandot seran dirigides per Daniel Antolí, director artístic musical de Simfonova, en un espectacle creat per Marcel Gorgori.

L’espectacle tindrà lloc el diumenge 27 de novembre a les 12 del migdia al teatre Victòria. Les entrades ja estan a la venda a www.teatrevictoria.com a preus que oscil·len entre els 15 i els 50€. Les entrades solidàries de 50€ inclouen un tast previ a la funció.

Els fons recaptats a NOMÉS PER A UNS QUANTS? es destinaran al projecte Joves i Esclerosi Múltiple, que la Fundació Esclerosi Múltiple ha posat en marxa per donar suport als joves. Aquests són el col·lectiu més afectat per aquesta malaltia donat que l’Esclerosi Múltiple es diagnostica principalment entre els 20 i els 40 anys. Segons dades oficials, un 80% dels afectats es diagnostica abans dels 40 anys i un 50% ho fa abans dels 30. A través d’aquest programa, la Fundació els dóna el suport que necessiten per poder fer front a la seva vida laboral i social  de la millor manera possible, informant-los, orientant-los i donant-los els serveis necessaris.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb: 

Carmen Vicente
cvicente@xtrategium.es
+34 696 130 783
 

 
Marcel Gorgori 
 
 
 
no vull rebre més informacions sobre la vostre empresa