RICK ASTLEY EN CONCERT AL GUITAR BCN 2017 (29 d´abril 2017)

 RICKASTLEYFacebook.170652
 
 

RICK ASTLEY EN CONCERT AL GUITAR BCN 2017

Rick Astley és, indiscutiblement, una de les veus més distintives de la indústria musical. Ha deixat una marca indeleble en la cultura pop des de la seva aparició a la llum pública fa gairebé tres dècades. Amb més de 40 milions de discos venuts, i un fons de catàleg envejable de grans èxits, Astley segueix sent un dels solistes més aclamats que mai han sortit del Regne Unit. Sense anar més lluny, aquest mateix any ha estat número 1 de les llistes britàniques amb el seu nou àlbum 50.

Rick va ser el primer artista masculí en solitari que va veure com els seus primers vuit singles arribaven al Top Ten del Regne Unit. Capaç de creuar gèneres a voluntat, però sempre conservant la profunditat emotiva, la veu inimitable d’Astley ha guanyat legions de fans a tot el món, ha lliurat sis discos d’estudi i ha obtingut el reconeixement de la indústria en forma d’una nominació als Grammy.

El britànic s’afegeix a la programació del Guitar Bcn 2017, i protagonitzarà un concert plagat de grans èxits a BARTS el dissabte, 29 d’abril: cita ineludible amb una de les grans icones de la música popular de tots els temps.

Entrades a la venda demà a les 10.00h a guitarbcn.com

___________________________________________________

 

 

RICK ASTLEY EN CONCIERTO EN EL GUITAR BCN 2017

Rick Astley es, indiscutiblemente, una de las voces más distintivas de la industria musical. Ha dejado una marca indeleble en la cultura pop desde su aparición a la luz pública hace casi tres décadas. Con más de 40 millones de discos vendidos, y un fondo de catálogo envidiable de grandes éxitos, Astley sigue siendo uno de los solistas más aclamados que nunca han salido del Reino Unido. Sin ir más lejos, este mismo año ha sido número 1 de las listas británicas con su nuevo álbum 50.

Rick fue el primer artista masculino en solitario que vio como sus primeros ocho singles llegaban al Top Ten del Reino Unido. Capaz de cruzar géneros a voluntad, pero siempre conservando la profundidad emotiva, la voz inimitable de Astley ha ganado legiones de fans en todo el mundo, ha entregado seis discos de estudio y ha obtenido el reconocimiento de la industria en forma de una nominación a los Grammy.

El británico se suma a la programación del Guitar Bcn 2017, y protagonizará un concierto plagado de grandes éxitos en la salaBARTS el sábado, 29 de abril: cita ineludible con uno de las grandes iconos de la música popular de todos los tiempos.

Entradas a la venta mañana a las 10.00h en guitarbcn.com