Diumenge 27 de novembre torna la R-Festa una gran trobada lúdica i festiva

Diumenge 27 de novembre torna la R-Festa una gran trobada lúdica i festiva sobre la reutilització i la reparació al Passeig de Sant Joan entre el carrer Rosselló i la Travessera de Gràcia de 10:30 h a 15:30 h. Suma’t a la R-Festa!

R-Festa-2016-Gràcia-1

 

 

 

 

 

La R-Festa és la proposta especial de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus. En aquesta 7a edició s’hi faran demostracions de professionals de la reparació, hi haurà botigues de segona mà, tallers pràctics de furoshiki, manualitats, cuina d’aprofitament, neteja i cosmètica natural i horticultura ecològica. També hi trobareu jocs a càrrec de Guixot de 8 i música en directe a càrrec de Companyia Ail’as i 1000hombres Recycling.

Paral·lelament i en el mateix espai, Flea Market i Onthegarage organitzaran el mercat de la Puça de Gràcia, un mercat d’ntercanvi i de segona mà on podreu trobar tot tipus d’objectes vintage i de segona mà en bon estat i a preus raonables.

La R-Festa s’organitza anualment per celebrar la implicació pel medi ambient de milers de persones de Barcelona i rodalies i per implicar a la societat per a que coneguin maneres de reciclar, reutilitzar i reduir residus de forma divertida, popular i eficaç.

 

El Programa d’activitats és el següent:
10.30 h – Obertura de la fira de comerços i iniciatives, jocs de guixot i mercat de segona mà.
11:00 h – Inici de tallers del PMES, furoshiki, manualitats, cuina d’aprofitament, neteja i cosmètica natural i horticultura ecològica
12:00 h Espectacle musical de Companyia Ailas
13.30 h Espectacle musical 1000hombres Recycling
15.30 h Tancament de R-Festa.