SOLILOQUEJAR AMB ALGÚ (del 25 de novembre al 13 de desembre) La Seca – Espai Brossa

ece6c533-d2a5-4f41-be6d-5c6f48b470cd

 

 

 

 

 

 

SOLILOQUEJAR AMB ALGÚ

Dramatúrgia i direcció Roger Torns
Intèrprets
Eric Balbàs, Maria Hernández, Mar Pawlowsky, Marc Ribera, Òscar Castellví, Miriam Marcet i Alex Marteen
Assessorament de vestuari
Carlota Ricart
Assessorament de moviment
Javier Cárcel
Disseny de llums
Marc Salicrú
Composició musical i espai sonor
Àlex Marteen

SOLILOQUEJAR AMB ALGÚ

Un conte urbà ple de violència continguda

SINOPSI
Un concert de personatges. Personatges estancats, parats, aparcats en un racó de la ciutat. Personatges estancats en una adolescència prolongada. Música en directe. Micròfons. Un conte urbà ple de violència continguda.

Es parla de la solitud i del col·lectiu. De la necessitat de trobar-se amb algú per compartir tot el que et passa pel cap. O part del que et passa pel cap.

Personatges que es troben una nit en un parc, la nit on aquest parc acabarà en flames. Unes flames que ho cremen tot per tal de poder tornar a començar.

LA COMPANYIA- EL EJE

La companyia EL EJE neix al 2013 i els seus integrants són l’Eric Balbàs, la Maria Hernández, la Mar Pawlowsky i el Marc Ribera. En aquest temps han produït dos espectacles: Cèl·lules T i Obsolencence.

Van parir la companyia per crear i començar des de sota, perquè a sota estan totes les coses aprehensibles, per fer la feina dura, perquè només així s’entén la professió teatral en la seva totalitat, i es basen del treball col·lectiu, perquè és aquesta la força que pot fer canviar el món.

Al 2015, el Roger Torns s’ofereix a treballar amb ells amb un text seu, del que també n’és el director. Per posar en marxa aquest projecte han incorporat dos nous actors, que són l’Òscar Castellví i la Miriam Marcet. A més, en aquesta peça la música en directe composada i interpretada per l’Àlex Marteen.

SOLILOQUEJAR AMB ALGÚ a la sala Joan Brossa de La Seca – Espai Brossa el dimecres 25 de novembre a les 21:00h., i estarà en cartell fins al 13 de desembre.