‘TOT BÉ, GRÀCIES’ ES PODRÀ VEURE CADA DIJOUS PAGANT NOMÉS L’IVA DE L’ENTRADA (a partir del 29 de gener)

‘TOT BÉ, GRÀCIES’ ES PODRÀ VEURE CADA DIJOUS PAGANT NOMÉS L’IVA DE L’ENTRADA

A PARTIR DEL 29 DE GENER, EL PREU PER VEURE EL NOU ESPECTACLE DE LA PRODUCTORA ANEXA BAIXARÀ FINS A
3,30€ A LES SESSIONS DELS DIJOUS

526a7dc3-23b1-47d4-9749-90e6c9b8539b

Barcelona. Gener del 2015. A partir del 29 de gener, els amants del teatre no tenen excusa per no apropar-se al teatre Principal a veure ‘TOT BÉ, GRÀCIES’ ja que el preu de l’entrada per a les sessions de cada dijous d’aquest espectacle que protagonitzen Cesc Casanovas, Elias Torrecillas i Miquel Ripeu serà de 3,30€.

La productora ANEXA (Els homes són de mart i les dones de venus; Tuppersex, Confessions de dones de 30…) llença aquesta acció com a protesta per la desorbitada pujada de l’IVA que al 2012 va passar d’un 8 a un 21%, i vendrà les seves entrades de cada dijous NOMÉS PEL VALOR DEL 21% (3,30€) del preu de l’entrada a taquilla (19€). Els tiquets es poden aconseguir a través de les plataformes de venda d’entrades: www.atrapalo.com i www.elperiodico.com.

‘Tot bé, gràcies’ són tres històries que es creuen contínuament a l’escenari. Una comèdia que uneix les narracions de tres homes i les seves dèries: trobar el bar perfecte, seguir la moda que es marca o intentar fer un viatge sense parella són tres de les dèries que persegueixen a Cesc Canovovas, Miquel Ripeu i Elias Torrecillas.

L’espectacle es podrà veure a la Sala B del Teatre Principal de Barcelona fins a finals del mes de febrer.