Us deixem algunes propostes d´oci per aquest cap de setmana a Barcelona (del 21 al 23 d´octubre)

 

 La fira organitzada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona se celebrarà els propers 21, 22 i 23 d’octubre. A més a més dels Artistes de Mercat, la cita comptarà amb una Aula de Tast i una Aula de Cuina, entre d’altres activitats. A la plaça de la Catedral no hi faltarà degustacions de tapes, vins i caves i producte de proximitat.

Descarrega’t el Programa de mà Mercat de Mercats 2016.pdf

http://www.catacultural.com/el-mercat-de-mercats-se-celebrara-del-21-al-23-doctubre-de-2016/

 #TilosMarket abre de nuevo sus puertas del 21 al 23 de #octubre en Passeig dels Til·lers 1.
Guarda la cita y ven a disfrutar de un fin de semana donde podrás encontrar una fusión de moda, decoración, artesanía, gastronomía y música en directo.

Entrada gratuita.

http://www.catacultural.com/tilosmarket-abre-de-nuevo-sus-puertas-del-21-al-23-de-octubre-en-passeig-dels-til%C2%B7lers-1/

 La moda es caracteritza per la gran diversitat d’estils que impregna cada dissenyador a les seves creacions. No només etiquetem per estètica sinó que anem més enllà i agrupem la gent per costums, per inquietuds culturals i, sobretot, per estils de vida. Avui conviuen als carrers diferents tendències i estils de vida i això és el que trobarem a Nomad Fashion Show.  
Nomad Fashion Show és un esdeveniment creat per The Style Outlets i presentat per Martina Klein que se celebrarà a Barcelona els propers 21, 22 i 23 d’octubre a Valkiria Hub Space, carrer Pujades 126 (Poble Nou). Es tracta d’una trobada en la qual la moda i l’estil conviuran durant 3 dies, convertint-se en un punt de trobada de tendències a través dels continguts que s’han planificat. A més de The Style Outlets, hi participen altres collaboradors com Kia Motors, Grup Iberostar o Coca-Cola. 

 http://www.catacultural.com/nomad-fashion-show-es-un-esdeveniment-creat-per-the-style-outlets-i-presentat-per-martina-klein-que-se-celebrara-a-barcelona-els-propers-21-22-i-23-doctubre-a-valkiria-hub-space-carrer-puja/

 

22 i 23 d´octubre

Arriba una nova edició del 48 h Open House

14600848_1176822615705688_7343119301287379968_n

 Més d’un centenar d’edificis obren portes a la ciutadania

 L’arquitectura està de festa. Arriba una nova edició del 48 h Open House, un esdeveniment singular que permetrà als habitants de Barcelona gaudir d’un cap de setmana on més d’un centenar d’edificis tindran les portes obertes. Ciutadans de tot tipus, aficionats a l’arquitectura o no, podran gaudir d’algunes de les construccions més carismàtiques, per reivindicar el patrimoni d’una ciutat plena de bona i exemplar arquitectura.

La mostra estarà dividida en tres seccions. Per una banda, l’Open Green, que agrupa espais que aposten per la sostenibilitat, com l’Hospital de Sant Pau o l’Espai René, un habitatge reformat basant-se en criteris ecològics i sostenibles. L‘Open Infraestructures serà la branca que s’encarregarà d’edificis i equipaments singulars com la Confraria de Pescadors de Barcelona o la xarxa de clavegueres de la ciutat. Finalment, l’Open Social ens mostrarà alternatives als habitatges tradicionals, amb la visita de construccions que de mica en mica han esdevingut referents dels manuals d’arquitectura.

http://www.catacultural.com/arriba-una-nova-edicio-del-48-h-open-house-21-i-22-doctubre/

 

FÒRUM GASTRONÒMIC es BARCELONA 23, 24, 25, 26 OCT 2016

topo

Del 23 al 26 d’octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona (L’Hospitalet de Llobregat) acollirà una nova edició del Fòrum Gastronòmic Barcelona. Ho farà simultàniament amb Hostelco i el Congreso de Restauración Colectiva en el marc de la Barcelona Hosting Week.

 Amb més de 15 anys d’història des del seus inicis el 1999, Fòrum Gastronòmic arriba per segon cop a la capital catalana. En aquesta edició l’univers dolç hi tindrà un paper central sent l’eix vertebrador del programa d’activitats que compta amb més de 80 activitats i més de 100 ponents. A part d’una fira més gran. Jordi Cruz, Paco Pérez, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Ricard Camarena, Josean Alija, Víctor Quintillà, Jordi Vilà, Oriol Castro, Mateu Casañas, Eduard Xatruch, Sergio i Javier Torres o Xavier Pellicer i Javier Olleros, són només alguns dels participants.

 http://www.catacultural.com/forum-gastronomic-es-barcelona-23-24-25-26-oct-2016/?lang=es