Us deixem algunes propostes d´oci per aquest cap de setmana a Barcelona (del 25 al 27 de novembre 206)

 

 barna

 

 

 

A partir del 25 de novembre

La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més popular de la ciutat, s’instal·la al pla de la Seu, a l’avinguda de la Catedral.

 

baja_opi_santallucia_760x428

 La Fira de Santa Llúcia, la fira nadalenca més antiga i popular de Catalunya, s’instal·larà del 25 de novembre al 23 desembre al pla de la Seu, a l’avinguda de la Catedral. Enguany commemora el 230è aniversari i ho fa amb 286 parades que oferiran els productes nadalencs tradicionals. Hi haurà 123 parades de figures i pessebre, 96 de verd, 63 d’artesania i 4 de simbombes

http://www.catacultural.com/la-fira-de-santa-llucia-la-fira-nadalenca-mes-popular-de-la-ciutat-sinstal·la-al-pla-de-la-seu-a-lavinguda-de-la-catedral-a-partir-del-25-de-novembre/

  

del 25 al 27 de novembre

SALE SALE SALE! A ESPACIO 88

 sale-espai-88-620x874

   La fira especialitzada en mobles i articles de decoració amb disseny vintage i industrial Sale! Sale! Sale! celebra a Barcelona la segona edició. Després de l’èxit de la primera, enguany amplien l’espai i comptaran amb tres botigues pioneres del sector a Europa com són t.mo d’Hamburg, Factory 50 de Portugal i Vintage Room de Barcelona.

La fira se celebrarà del 25 al 27 de novembre a Espacio 88 i hi podreu trobar articles originals procedents del nord d’Europa. A més comptarà amb un espai per als apassionats del vinil, ja que hi haurà una selecció de pop i rock dels anys 60, 70 i 80. Podeu trobar més informació a l’esdeveniment.  Espacio 88 és un espaidestinat al desenvolupament de diverses activitats artístiques, i està obert a produccions fotogràfiques, de vídeo / cinema / publicitat, presentacions i exposicions, showrooms, conferències, workshops i esdeveniments gastronòmics.  

ESPACIO 88 C/ PAMPLONA, 88 DIVENDRES 25, DISSABTE 26 I DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE

http://www.catacultural.com/sale-sale-sale-a-espacio-88-del-25-al-27-de-novembre/

Aquest dissabte, 26 de novembre, al Born Centre de Cultura i Memòria, de 10 a 20 horesDau Barcelona, el 5è Festival del Joc, convida a participar en una primera jornada de joc històric i de miniatures.

 Els millors clubs de recreació històrica de Catalunya, Rubicon (L’Hospitalet de Llobregat) i Alpha Ares (Barcelona) ompliran el Born Centre de Cultura i Memòria de grans taules de jocs on experts de la matèria explicaran com es juga i proposaran partides ràpides, així els participants podran  jugar a la Barcelona assetjada de 1714, viure en directe el desembarcament de Normandia, conèixer què va passar a la batalla de Lepant; i lluitar contra poderosos samurais o contra l’exèrcit de Napoleó.

  http://lameva.barcelona.cat/daubarcelona/

  http://www.catacultural.com/aquest-dissabte-26-de-novembre-al-born-centre-de-cultura-i-memoria-de-10-a-20-hores-dau-barcelona-el-5e-festival-del-joc-convida-a-participar-en-una-primera-jornada-de-joc-historic-i-de-miniatur/?lang=es

26 de novembre

GAUDEIX DEL NADAL MÉS VINTAGE  

Noak Room

 noak rrom

  

Aquest dissabte 26 de novembre arriba el Nadal a Noak Room, i ho celebren amb un 15% de descompte en tota la seva col·lecció, una copa de cava i “pepparkakor” durant tot el dia! 
+info http://www.catacultural.com/gaudeix-del-nadal-mes-vintage-26-de-novembre/?lang=es
 

26 i 27 de novembre

Al We Love Cats Market

 cras

Al We Love Cats Market se viene a ayudar, a descubrir, a comprar, a hablar, a reír, a conocer gente, a hacer comunidad… A pasar un buen rato y, al mismo tiempo, a apoyar a estas dos cosas que son tan importantes para nosotros: los gatos y el handmade”. ¿Seguro que estáis de acuerdo, verdad? Pues esto y más es lo que encontraréis en la 5ª edición del mercado.

CREC Poble Sec (c/ Blesa, 27) de Barcelona!

http://www.catacultural.com/al-we-love-cats-market-26-i-27-de-novembre/

 27 de novembre

Mercat Viu

 

 noviembdjs

  • Diumenge 27 de noviembre  de 10:00 a 18:00h

Torna el Mercat Viu més Viu que mai!!!!!! Nou espai i moltes ganes de començar! Un mercat on trobareu segona mà, vintage, vinils, música, dj’s, barra i molt més!!!!!!!!!!!! Us esperem a tots!!!!!!

Ens trobareu diumenge 27 de novembre a Sants estació- Passeig de Sant Antoni!

https://www.facebook.com/events/1398990273464183/

http://www.catacultural.com/mercat-viu-27-de-novembre/

27 de novembre

Les vespres polifòniques del Cor de Cambra Francesc Valls tornen a la Catedral de Barcelona

Cor-Francesc-Valls

El  diumenge 27 de novembre a les 20.00 hores, el Cor de Cambra Francesc Valls, tornarà a fer unes vespres cantades a la Catedral de Barcelona.

Les vespres cantades és una acte litúrgic diari a la Catedral de Barcelona però que el proper diumenge s’incorpora la polifonia seguits de les antífones gregorianes. La polifonia acompanya les pregàries i lectures corresponents a l’acte religiós. Els salms i les antífones que s’interpretaran al llarg de les vespres responen a l’esperit de la reconstrucció històrica que mou els objectius fundacionals i ajuda a millorar la dinàmica artística del Cor del Cor de Cambra Francesc Valls.

Les vespres, que coincideixen amb el primer diumenge d’advent, seguiran els textos litúrgics preceptius del dia. Per la part polifònica, s’ha comptat amb mestres de la Catedral de Barcelona com Joan Pau Pujol i Francesc Valls i compositors d’ampli reconeixement musical com Cristóbal de Morales o Tomás Luís de Victòria.

http://www.catacultural.com/les-vespres-polifoniques-del-cor-de-cambra-francesc-valls-tornen-a-la-catedral-de-barcelona-27-de-novembre/

 

Portes Obertes

27 de novembre

 newsletter_column

 El proper diumenge, 27 de novembre (de 10 a 15 h), vine a la Jornada de Portes Obertes del Palau i gaudeix amb la teva família i els teus amics d’un matí d’arquitectura i música al Palau de la Música Catalana amb un ampli ventall de propostes.

Actuacions de cantaires solistes dels cors de l’Orfeó Català , tallers de cant coral, visites comentades al Centre de Documentació de l’Orfeó Català, descompte del 10% a la Botiga del Palau i 50% en 4 concerts, Menús especials a la cafeteria del Foyer i restaurant Mirador i concurs «La millor foto». Més informació de la Jornada aquí

http://www.catacultural.com/el-proper-diumenge-27-de-novembre-de-10-a-15-h-vine-a-la-jornada-de-portes-obertes-del-palau-de-la-musica/?lang=es

Us hi esperem! #PortesObertesPalau

Passeig de Sant Joan entre el carrer Rosselló i la Travessera de Gràcia de 10:30 h a 15:30 h. Suma’t a la R-Festa!

R-Festa-2016-Gràcia-1

 La R-Festa és la proposta especial de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus. En aquesta 7a edició s’hi faran demostracions de professionals de la reparació, hi haurà botigues de segona mà, tallers pràctics de furoshiki, manualitats, cuina d’aprofitament, neteja i cosmètica natural i horticultura ecològica. També hi trobareu jocs a càrrec de Guixot de 8 i música en directe a càrrec de Companyia Ail’as i 1000hombres Recycling.

Paral·lelament i en el mateix espai, Flea Market i Onthegarage organitzaran el mercat de la Puça de Gràcia, un mercat d’ntercanvi i de segona mà on podreu trobar tot tipus d’objectes vintage i de segona mà en bon estat i a preus raonables.

http://www.catacultural.com/diumenge-27-de-novembre-torna-la-r-festa-una-gran-trobada-ludica-i-festiva/

La R-Festa s’organitza anualment per celebrar la implicació pel medi ambient de milers de persones de Barcelona i rodalies i per implicar a la societat per a que coneguin maneres de reciclar, reutilitzar i reduir residus de forma divertida, popular i eficaç.