White Summer omple de música i espectacle l’ Antiga Fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona (21 i 22 de maig)

White Summer omple de música i espectacle l’ Antiga Fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona

image002 

 

 

 

 

 

Antiga Fàbrica Estrella Damm (c/ Rosselló, 515)

21-22 de maig de 2016

Horari: dissabte, 21 de maig i diumenge, 22 de maig, de 11 h. Fins a última hora de la tarda

Entrada: 5€ (descomptes a través de plataformes com Zapper)

 

White Summer, el festival de tendència de la Costa Brava, aterra per primera vegada a Barcelona de la mà d’Estrella Damm amb un esdeveniment únic els dies 21 i 22 de maig a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (#antigafabrica). White Summer conjumina en un mateix espai música, shopping, gastronomia, art i espectacles.

Les arts escèniques ocuparan en lloc destacat en aquesta cita tan especial. Durant els dos dies de l’esdeveniment hi haurà 5 escenaris on actuaran artistes de totes les especialitats: des de la música de talents emergents fins a les acrobàcies i danses aèries d’artistes circenses.

Música de tots els estils i per tots els gustos.

Una de les actuacions estel·lars arribarà el dissabte 21: Maika Makovski, hipnòtica compositora, cantant i actriu, presentarà «Chinook Wind» (2016, Warner Music), el seu nou àlbum, després de quatre anys des del seu últim treball. El disc celebra l’art i la sensibilitat i bona mostra d’això és el primer single, «Not in love», el vídeo que ha estat dirigit per David Trueba.

Una altra cita obligada serà el diumenge 22, la cantant americana Maïa Vidal presentarà el seu tercer disc, «You’re the Waves» (2015, Crammed Discos), un mix elèctric de gèneres que entreteixeix el folk, l’electrònica i diverses músiques del món. Per descomptat, sonarà «Our Place», banda sonora creada per Maïa per a «D’acord», el celebrat curtmetratge d’Alejandro Amenábar per a la campanya d’estiu 2015 d’Estrella Damm

El ritme i el beat ho posarà Markooz, campió d’Espanya de Beatbox i reconegut internacionalment per al seu estil personal i creativitat innegable per produir ritmes, melodies i efectes sonors amb la boca. Per altra costat, els saxofonistes Mark&Martin Duo versionen els clàssics del jazz a través d’un curiós diàleg entre tots dos músics.

Un espectacle de ball i acrobàcia de vores altes

White Summer també comptarà amb actuacions que deixaran als visitants amb la boca oberta i els faran vibrar i viure l’experiència d’una forma intensa.

 

Brodas Bros, companyia de hip-hop, cultura urbana i dansa que ha actuat per tot el món, donarà una classe magistral sobre la història de el hip-hop, tant des del punt de vista de la dansa com de la música. Amb humor i originals coreografies, faran participar al públic d’un show positiu i emotiu.

 

Yldor Llach redescobrirà la bicicleta amb les seves sorprenents acrobàcies en aquest tradicional mitjà de transport i crearà imatges atípiques i inusuals sorprenent l’espectador. La companyia Estampades fusionarà la dansa-teatre i les tècniques aèries amb diferents suports conquistant espais insòlits i Les Rojas s’encarregaran d’elevar la vista dels espectadors perquè gaudeixin de les seves màgiques acrobàcies aèries en teles. Finalment, Joana Sardà oferirà una performance singular en la qual pintarà un gran mural amb música en directe.

 

L’espai comptarà, a més, amb les marques més capdavanteres i autèntiques de Barcelona, 24 espais gastronòmics i nombrosos tallers artístics durant un cap de setmana replet de l’autèntic esperit White Summer on gaudir d’una experiència d’oci diferent.

 

Sobre White Summer

White Summer és un festival innovador, eclèctic i singular amb l’últim en shopping creatiu, gastronomia i oci d’autor que se celebra des de 2012 a la Costa Brava. El market creatiu compta amb una cuidada selecció de pop-up stores en les quals adquirir moda, complements, decoració i art amb un mateix punt en comú: la qualitat i l’artesania. White Summer és un espai en el que compartir energia positiva, descobrir noves propostes i intercanviar impressions en un ambient molt agradable. Una infinitat de sensacions, sorpreses, inspiració i bons moments que conflueixen en aquest magnífic espai ple de màgia i color.