La Paloma i el col·lectiu Mainline presenten la millor nit de Cap d’Any de la ciutat

El col·lectiu Mainline, referent a l’escena electrònica d’avantguarda de Barcelona, porta a La Paloma la millor nit de Cap d’Any de la ciutat. Es tracta d’una sessió inèdita en què els set djs i productors que integren el col·lectiu (Yung Prado, Marcelo Pantani, JP Sunshine, Nile Fee, John Heaven, Daniel 2000 y Guim) compartiran escenari per fer vibrar els assistents a la sala en actiu més antiga d’Europa, A més, la sessió també comptarà amb la presència de Onüt, una de les artistes més consolidades de les nits a la ciutat. Les portes s’obriran a les 00.30 h, just després de les campanades, i la festa seguirà fins a les 6.30 h. Les entrades ja estan disponibles al web de La Paloma

Mainline s’ha col·locat al capdamunt del panorama de club de la ciutat, els seus integrants han col·laborat amb diversos segells internacionals com Public Posesión, Mutual Pleasure, Young Ethics, MMODEMM Frankfurt… i han punxat als millors clubs d’arreu. Les seves sessions son un autèntic espectacle de llums, ballarins i, sobretot, bona música. La segona sessió de Cap d’Any des de la reobertura de la sala promet ser una de les millors festes de la temporada.  

El line-up al detall: 

Yung Prado 
 
L’artista Yung Prado, originari de Lleida i resident a Barcelona, ​​és membre del col·lectiu Mainline i és considerat un dels artistes emergents més destacats a l’escena de la música electrònica de club nacional. Des del seu primer llançament al segell MMODEMM de Frankfurt, passant pel seu primer EP «Que pasa?» i posteriorment el seu primer àlbum «Yung Pradito» al segell Young Ethics de Dj Seinfeld, l’artista no deixa de sorprendre’ns amb els seus ritmes hipnòtics i un so molt característic.  

Marcelo Patani 

 Marcelo Pantani ha consolidat el seu perfil aquesta temporada amb les seves actuacions regulars al Club Malasaña de Madrid, les sessions a Nitsa amb molt bon feedback a la pista i nova música; el seu primer single i una col·laboració amb Yung Prado.

Ha tancat la temporada d’estiu amb la seva pròpia nit a La Terrrazza, Villa Pantani, un concepte que a partir d’octubre trasllada a Madrid per celebrar-la un dijous al mes a Club Malasaña.  

Nile Fee 

Nile Fee, és membre del col·lectiu Mainline, les sessions del dj i productor de Barcelona es caracteritzen pel seu entusiasme cap al house més clubber i el trance.  

A més, forma part de la banda de música house Mainline Magis Orchestra, que en aquest darrer any ha tret música als segells Public Possession, Primavera Labels i Mutual Pleasasures.                          

 Onüt 

 Saltant entre ciutats com Estrasburg, l’Haia, Ginebra i Viena, Onüt s’ha fet un lloc a l’escena nocturna en festes locals i clubs de Barcelona com Razzmatazz, Upload i Otto Zutz, a la seva estimada ciutat natal. Sempre a la recerca dels sons electrònics més especials, és una apassionada de l’essència de club de principis dels anys 90, i en particular de l’electro, breaks, acid i deep house. Onüt ha col·laborat al llarg de la seva trajectòria com a DJ amb col·lectius de la ciutat com Fauna & Flora, Cúpula, Breathedeep i Enter the Trance.
 
Daniel 2000 
 
Daniel Dalfó  va decidir dedicar-se al món del DJing després de veure el documental “Scratch” (2001), inspirat per Jurassic 5 però també per rapers de Memphis com Tommy Wright III. De formació autodidacta, va aprendre veient tutorials de Dj Qbert i amb el pastor del house local, John Heaven, qui el va introduir a Paul Johnson, a la Dance Mania, les actualitzacions de Delroy Edwards i la praxi performàtica dels australians de Zanzibar Channel. A nivell musical, una altra de les seves influències clau és Bleaker al seu Boiler Room amb Gang Fatale.

John Heaven  

John Heaven (Joan Serinyà), productor, dj i performer que viu entre Barcelona i l’Empordà; és membre del col·lectiu Mainline i integrant de la banda house Mainline Magic Orchestra. En solitari ha publicat música al segell del seu col·lectiu, Mainline Planet, però també a Mareo, Rhythm Control Barcelona, Mus Be On Wax, Cupula Recordings… 
Al costat dels seus partners de Mainline té una residència mensual al Club Malasaña de Madrid, però també se’l pot veure al club Nitsa de Barcelona, Razzmatazz, Laut, La Terrrrazza, Upload… 

JP Sunshine 
 
Jordi Pareta aka JP Sunshine és membre del col·lectiu Mainline. Co-fundador dels projectes Ciutat (Primavera Labels) i Mainline magic Orchestra (Public Possession, Primavera Labels) col·laborant amb artistes com Partiboi69, Chico Blanco, Xavi Bufa, L’Èlit, Jaume Escala, etc.

Com Jp Sunshine en solitari, va debutar amb el single «I Want To Stay» al segell australià SCDD. Recentment i de la mà de Guim ha publicat el single “La Festa” que és l’avenç de l’EP Toc de Breaks al mateix segell australià.

En format DJ, les sessions són eclèctiques i transcorren des del downtempo i el jazz fins a ritmes més accelerats com el house, breaks o electro. 
 
Guim   

Guim va iniciar el seu viatge musical amb el duet de house We Like Turtles. Després de ser seleccionat com a participant a l’RBMA Bass Camp, va començar el seu projecte en solitari centrat en el so del garatge.

Des de llavors, ha publicat en segells com Steel City Dance Discs o Breaking Bass, i recentment ha col·laborat amb artistes nacionals com Chico Blanco, Highkili i Dalila. En la seva faceta de DJ, les seves sessions són eclèctiques i energètiques, mantenint l’essència underground sense renunciar a allò clàssic.

Forma part de Mainline, el col·lectiu referent a l’escena electrònica de Barcelona, ​​i de la banda de pop electrònic Ciutat, juntament amb el seu col·laborador habitual JP Sunshine.