Un any més, l’estudi de disseny d’il·luminació Artec Studio serà present a l’Off Llum Bcn, el circuit alternatiu al festival d’arts lumíniques Llum BCN, organitzat per Poblenou Urban District, que tindrà lloc del 3 al 5 de febrer al barri del Poblenou de Barcelona

Maurici Ginés ens convida a viure el festival d’arts lumíniques de Barcelona amb amor i energia positiva

L’artista participa a la quarta edició de l’Off Llum Bcn, el circuit alternatiu al Llum BCN, amb dues instal·lacions lumíniques produïdes per Artec Studio, al Disseny Hub Barcelona i a Westfield Glòries.

Un any més, l’estudi de disseny d’il·luminació Artec Studio serà present a l’Off Llum Bcn, el circuit alternatiu al festival d’arts lumíniques Llum BCN, organitzat per Poblenou Urban District, que tindrà lloc del 3 al 5 de febrer al barri del Poblenou de Barcelona.

En aquesta edició del festival, Artec participa amb dues instal·lacions, totes dues obra de Maurici Ginés, el seu fundador i director creatiu: Designova i Light of Love. Dues propostes que juguen amb la llum, el color, la forma i l’espai per crear una experiència sensorial única que capta l’atenció de l’espectador:

● Designova, al Disseny Hub Barcelona, és una instal·lació lumínica que, com les estrelles “Nova”, que s’acaben de crear, vol transmetre un missatge de futur, d’allò que neix, nou, desitjat, viu. Una estela de color i energia positiva en moviment continu.
L’experiència es pot acompanyar escoltant aquest àudio creat exclusivament per al festival, i basat en el concepte del so de les estrelles segons la NASA.


Designova, que medeix 4 x 4 x 8 metres, es troba suspesa al vestíbul del Disseny Hub Barcelona. Construïda amb materials reciclables o reutilitzables, la nstal·lació ha comptat amb la col·laboració de l’empresa ProtoPixel, responsable de la programació de la seqüència lumínicai

● Light of Love, al CC Westfield Glòries, és la representació abstracta de la relació entre el cor i l’amor mitjançant una peça de light art que busca la interacció amb les persones i generar una fita lumínica.

Al pas de les persones per sota del cor, la peça batega, bombant llum i so. Com més persones el travessen, més viu serà el batec. Per convertir la instal·lació en una celebració, de 19 a 21 hores, l’artista DJ Shelly farà que l’espai i la gent palpitin i visquin al ritme de la música.
Light of Love se centra a l’emblemàtica escultura de benvinguda del dissenyador Javier Mariscal. Maurici Ginés la converteix en una peça de light art folrant la seva estructura amb làmines translúcides d’EVA, un material innovador, atòxic i ecològic, i integrant-hi una llum interactiva. Els materials utilitzats a la instal·lació són reciclats i reciclables i, un cop finalitzat el festival, se’ls donarà una segona vida.

A la producció de la peça, dirigida per Artec Studio, hi han participat ProtoPixel, amb la programació lumínica, Lumalia i Expafol, que han subministrat lluminàries i les làmines d’EVA, respectivament.

L’Off Llum Bcn, que aquest any celebra la seva quarta edició, és un circuit alternatiu al Festival Llum BCN, ideat i produït pel Poblenou Urban District, a través de 12 instal·lacions de diferents formats creades per artistes multidisciplinaris que experimenten amb la llum i ubicades a espais que formen part de la comunitat creativa.
Les dues instal·lacions de Maurici Ginés estaran actives del 3 al 5 de febrer en l’horari del festival: divendres i dissabte de 18:00 h a 0:00 h i diumenge de 18:00 h a 23:00 h.

Més detalls a la web de Llum Bcn i al programa Off Llum Bcn.

SOBRE MAURICI GINÉS I ARTEC STUDIO
Maurici Ginés és fundador i director creatiu d’Artec Studio, un estudi internacional amb 25 anys de trajectòria que utilitza la llum com a element principal per dissenyar projectes d’il·luminació arquitectònica, instal·lacions artístiques i lluminàries des de les oficines a Barcelona, Mèxic Ciutat, Madrid i Nova York .

Els seus projectes es basen en la creació de noves percepcions i de benestar. Experiències sensorials interactives, identitats de llum i obres de light art que motiven la interacció entre individus i idees col·lectives; explorant la sinergia entre el disseny, l’art i les persones, amb la llum com a mitjà.
El procés de l’equip que lidera Ginés també es caracteritza per una recerca constant de la interacció que la llum pot generar entre la materialitat, l’espai i les persones, com pot fer que ens adaptem millor al nostre entorn i com, juntament amb el disseny i l’art pot influir en el nostre comportament de manera positiva.

CRÈDITS
Autor: Maurici Ginés
Producció: Artec Studio
https://artecstudio.net/

Designova
Amb la col·laboració de: ProtoPixel
Disseny de so: Pierfrancesco Ceregioli Instal·lació organitzada per: Disseny Hub Organització Off Llum: Poblenou Urban District

Xarxes Socials:
Artec Studio https://www.instagram.com/thisisartecstudio/
Maurici Ginés https://www.instagram.com/mauricigines/
ProtoPixel https://www.instagram.com/protopixelbcn/
Pierfrancesco Ceregioli: https://www.instagram.com/pif_cere_music/ 
Disseny Hub: https://www.instagram.com/dissenyhub/
Poblenou Urban District https://www.instagram.com/poblenouud/

#ArtecStudio #MauriciGines #Designova #MadeWithProtoPixel #LlumBCN #OffLlumBcn
Light of Love

Amb la col·laboració de: ProtoPixel, Lumalia y Expafol Instal·lació organitzada per: Westfield Glòries Organització Off Llum: Poblenou Urban District Disseny de so: Pierfrancesco Ceregioli
DJ: Martí Valverde, Dj. Shelly

Xarxes Socials:
Maurici Ginés https://www.instagram.com/mauricigines/
Artec Studio https://www.instagram.com/thisisartecstudio/ ProtoPixel https://www.instagram.com/protopixelbcn/
Lumalia https://www.instagram.com/lumaliastudio/
Pierfrancesco Ceregioli: https://www.instagram.com/pif_cere_music/ 
Westfield Glòries: https://www.instagram.com/westfieldglories/ 
Poblenou Urban District https://www.instagram.com/poblenouud/
DJ Shelly https://www.instagram.com/shelly.sntk/?hl=es

#ArtecStudio #MauriciGines #LightOfLove #MadeWithProtoPixel #LlumBCN #OffLlumBcn