Un espectacle de música i llum il·lumiraran les Glòries el mes de juliol 9, 16, 23 i 30 de juliol

Un espectacle de música i llum il·lumiraran les Glòries el mes de juliol

25a_agenda-760x428

 

 

 

 

 

 

La Plaça de Joan Antoni Coderch de Glòries, al costat del DHUB, es convertirà durant alguns dies del mes de juliol en un espectacle de música i llum gràcies a Visual Drums, de mans del seu creador, Neo M. Es tracta d’un jove català que està revolucionant el món de la música visual. En el seu concepte i proposta, les notes no només s’escolten sinó que també es veuen. De fet, el propi creador defineix la intenció de la seva música: “submergir la gent que t’escolta dins d’un univers d’emocions, connectar amb ells, transmetre… essencialment SENTIR. Crear una interacció completa que et permeti veure en les seves expressions com el que estàs creant viatja a través de l’espai i del temps”. En aquestes paraules es pot resumir la visió heterogènia, universal i emocional de l’art de Neo M, la filosofia del qual es regeix per la total i absoluta convicció de creure fermament en tot el que fa.

Visual Drums és, doncs, una revolució musical. La seva essència és comunicar emocions de forma acústica i visual simultàniament, aconseguint que cada actuació sigui un espectacle diferent, creatiu, dinàmic i interactiu. La improvisació i la connexió amb l’espectador deixen camí lliure a l’expressivitat i la creativitat. El resultat: una combinació de matisos embolcallats per la màgia de la inspiració, marcats per la passió del ritme. Visual Drums es podrà veure els dies 9, 16, 23 i 30 de juliol. En totes aquestes jornades, l’espectacle començarà a les 21:30 hores. Visual Drums té una durada d’una hora.

Neo M, l’artista

Immers en la música des dels 6 anys, les produccions i activitats musicals de Neo M aglutinen tota tipologia d’estils, des del Funk fins el Jazz, passant per R&B, Rock, Pop, House, Dance, Salsa, Bossa Nova, Bebop, Soul, Fusió, etc. I sense tancar la porta a cap estil que quedi per descobrir. Aquesta multitud d’influències es poden apreciar en la seva expressió musical i la seva creativitat, presents en cadascun dels seus temes, en els quals es plasmen tots aquests anys d’activitat musical. Actualment, centra la seva activitat principal en la producció i interpretació dins del grup de rock pop electrònic Bearlin i en el seu projecte com a artista independent Visual Drums que es podrà veure a les Glòries.

Dijous a les 21:30 h Entrada Gratuïta.

Impulsat per: Ajuntament de Barcelona.