(A)MURS. A LOVE STORY (del 12 de desembre al 12 de gener)

14_Banner_AMURS

 

 

DEL 12 DE DESEMBRE AL 12 DE GENER
Horari: de dijous a dissabte a les 20:00h. Diumenge a les 18:00h
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: – minuts.
Espectacle de Dansa i Música en directe.

(A)MURS
Una creació de L’ERA DE LES IMPUXIBLES
Una producció de VERSUS TEATRE

Ella (cos) – Ariadna Peya
Ell (cos) – Guille Vidal-Ribas
Ell (ànima) – Alessio Arena
Ella (ànima) – Mariona Castillo
L’ombra d’ella – Bea Vergés
L’ombra d’ell – Christian Ramos

Direcció – Míriam Escurriola
Piano i composició musical – Clara Peya
Coreografia – Ariadna Peya
Ajudant de direcció – Anna Serrano
Escenografia i vestuari – Sarah Bernardy
Coach actoral – Anna Sabaté
Coach dansa – Laura Vilar
Producció executiva – Cristina Raventós (Bohemia’s Produccions)

Sinopsi
Una parella (ballarins), Ell i Ella, s’instal·la a viure en una ciutat emmurallada. La parella passa allà la seva vida. Des de l’arribada al pis en un moment àlgid de la relació fins els moments de maduresa i les seves crisis.

Mentre avança la seva vida, un mur s’aixeca que divideix la ciutat. Aquest mur es construeix durant la seva convivència però ells no se n’adonen fins que no està completament edificat. Amb l’aparició d’aquesta barrera, la ciutat quedarà dividida en dos sectors: el Sector Abisme i el Sector Rebel. I cadascun d’ells viurà en un sector, separat de l’altre. No obstant aquest mur té tan sols vint centímetres d’alçada. Un mur en miniatura. Però ells no s’atreveixen a creuar-lo, a superar-lo.
Malgrat tot la parella busca maneres clandestines de veure’s però també assistim a un deteriorament de la relació, es culpen mútuament de pertànyer a l’altre sector.
Durant tota la història els acompanya l’ombra d’ells mateixos. Hi ha una doble parella. Una presència que és una projecció mental, un recel, un fantasma i una arma per generar gelosia. La convivència de la parella protagonista i la seva ombra en la ciutat obrirà la part més fosca i destructiva de tots ells.
Una guerra es precipita inesperadament. Devastació. Han de sobreviure separats i perden durant el temps el contacte per complet amb l’altre sector, cosa que els fa pensar en la mort de l’altre.
Finalment la guerra acaba i s’inicia la reconstrucció. La reinvenció passa per la destrucció completa del mur i també per arrencar el sòl, el terra que els hostatjava, per tornar a començar de nou.