DELIKATESSEN (del 16 de novembre al 11 de desembre) Sala Muntaner

DELIKATESSEN

Cartell DELIKATESSEN RED

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinopsi: Un espectacle teatral cuinat a foc lent, amb textos de moltes èpoques i geografies, regat amb cançons que van des del gregorià fins a Andrea Bocelli, i servit primorosament per la Clara, la Marta, la Sandra, l’Eduard i el Ferran.

 

 

 

NOTA DEL DIRECTOR:

 
Fa tres anys, el 2013, Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, em va proposar inaugurar el seu festival amb un espectacle sobre gastronomia. Per què? Els germans Roca i el seu Celler, bons amics de la casa, eren oficialment els millors restauradors del món, i 20 anys abans, quan va néixer Temporada Alta, Al Talleret de Salt hi havia representat un espectacle sobre el menjar i el beure anomenat Degustació. Tot lligava.
El nostre espectacle, que no tenia res en comú amb el seu antecessor, es va representar un sol dia, la nit del 3 d’octubre al Teatre Municipal de Girona, i allà hi era el més florit de la literatura, el teatre i la cuina catalana, gironins sobretot.
 
Passen tres anys i ja som a Lleida. El meu bon amic Eduard Muntada em proposa dirigir un petit espectacle amb la seva companyia La Remoreu, jo li parlo de la meva sopa de lletres gironina, ell diu que endavant i ens posem a treballar.
Delikatessen no és un plat de segona taula; allò que a Girona va ser una lectura dramatitzada, aquí és tot un espectacle teatral, cuinat a foc lent, amb textos de moltes èpoques i geografies, regat amb cançons que van des del gregorià fins a Andrea Boccelli, i servit primorosament per la Clara, la Marta, la Sandra, l’Eduard i en Ferran.
 
M’ha encantat treballar amb aquesta estupenda gent que parla una mica diferent de com ho fem a Barcelona. I si això, per poc que sigui, servís perquè la seva parla i el seu talent es passegin més sovint pels escenaris capitalins, catalans, espanyols i internacionals, chapeau!
 
Joan Ollé
 
Durada: 1 h 15 min
 
Intèrprets: 
Ferran Aixalà, Eduard Muntada /Dafnis Balduz , Clara Olmo, Sandra Pujol i Marta Rossell.
 
Preus: 
Dimecres i dijous 20 € , De divendres a diumenge 22 €
 
Data estrena: 
16 de Novembre del 2016
 
Data final: 
11 de Desembre del 2016