La Central del Circ mostra el seu talent 6 i 7 de maig

La Central del Circ mostra el seu talent

 

Gunnar Knechtel Photography, Fàbriques de Creació, La central

 

 

 

 

 

EP és el nom d’aquest cicle que mostra el treball dels seus artistes residents

Autor: Barcelona Cultura

Els pròxims dies 6 i 7 de maig, la Central del Circ, situada al parc del Fòrum, organitza una mostra que posa de manifest el bon moment artístic que viu el circ català. La tercera edició de la mostra de companyies residents es titula EP, sigla que fa referència en anglès a “reproducció estesa”, un format d’enregistrament musical massa llarg per ser condensat en un senzill, però massa curt per ser un àlbum. Aquesta és també la filosofia de la mostra, que ens presentarà peces d’uns 20 a 25 minuts, de formats i tècniques tan diverses com disciplines es treballen en aquest projecte que serveix d’incubadora del circ català.

La mostra EP, per tant, ens permetrà copsar un moment únic del circ català, podrem veure i aprofundir en els treballs del dia a dia, coccions que s’alimenten a la Central del Circ i que estan als inicis dels seus processos creatius, circ arriscat i innovador que comptarà amb la presència de música en directe, acrobàcia en duet, manipulació d’objectes i corda volant.

Les vetllades permetran als artistes mostrar els seus treballs en procés de creació i podran interactuar amb el públic per descobrir reaccions que no esperaven. En aquesta tercera edició d’EP es presentaran treballs de les companyies Atempo Circ (Pulso), Estropicio (Praxis), ambdues de Catalunya, i Systeme 47 (Quasar), de França.

Mostra EP de la Central del Circ
Dates: 6 i 7 de maig.
Preu: 8 €.
Espai: La Central del Circ.
Més informació al web de la Central del Circ.