ActividadesActualidadMúsica

Moritz Festival’Era 2017 (22 de juliol)

El Moritz Festival’Era presenta la que serà la seva 5ª edició amb un cartell que torna a marcar la diferencia, mantenint la seva personalitat. En un marc natural únic i seguint fidels a la premissa de fer prevaldre la qualitat per sobre la quantitat, el festival ‘Boutique’ ERA ens portarà una acurada selecció d’artistes nacionals i internacionals el dissabte 22 de juliol a la Masia Can Gascons (Llagostera).

19145884_1443875742322850_1583087595168605599_n

 

 

 

 

Horari:
16:30 – Obertura Portes
17:15 – Renaldo & Clara
18:00 – Nico Roig
19:00 – Barbott
19:45 – Anímic
20:45 – Cala Vento
21:30 – Manel
22:45 – Awir Leon
23:30 – Triángulo de Amor Bizarro
00:45 – Playback Maracas
01:30 – Dark Sky
02:30 – Octave One
04:00 – beGun
06.00 – Tancament

Sense cues ni massificacions i conservant la seva essència intimista i propera –gràcies al seu aforament reduït- facilita que els artistes es trobin en contacte directe amb el públic. La posta de sol segueix fent acte de presència rere l’escenari principal i els jardins idíl·lics d’una renovada Masia Can Gascons fan de tot plegat un paratge natural i rural incomparable.

Els catalans Manel actuaràn com a caps de cartell per presentar el seu últim disc Jo Competeixo, acompanyats de Triángulo de Amor Bizarro que defensaran el que ha esdevingut el millor disc nacional 2016. Comptarem amb la presència d’Anímic, presentant el seu nou disc Skin que deixa enrere el so dels seus dos últims àlbums per endinsar-se en el món de la electrònica; en Nico Roig presentarà Vol.71 on s’allunya de la vessant cantautora per crear un discurs més de banda amb la presència de Pau Rodríguez (Za!) i Juan Rodríguez Berbín (Seward); finalment, un dels productors amb major projecció de l’escena electrònica barcelonesa beGun serà l’encarregat de tancar el festival.

Aquest any s’amplia l’oferta musical de fora el nostre territori comptant amb 3 artístes internacionals. Octave One (US) ens farà ballar a través del seu sò de Detroit que els ha portat a ser un dels referents mundials dins l’escena electrònica. Els londinencs Dark Sky (UK) ens duran de viatge a través del seu live per presentar-nos el seu últim treball Othona, i el francès Awir Leon (FR) ens enamorarà en la que serà la seva primera presència en un festival espanyol.

El cartell es completa amb la banda del moment Cala Vento, presentant el seu disc Fruto Panorama, el talent dels emergents Barbott, la seducció de Renaldo & Clara i l’espectacular ritme de Playback Maracas.

L’acampada segueix sent gratuïta per tothom i s’ha augmentat la flota d’autobusos llançadora des de l’estació de Caldes de Malavella fins al recinte, tant a l’inici com al finalitzar el festival i a l’endemà (per a tots aquells que facin nit). Per facilitar l’anada i tornada, l’organització posa a disposició dels assistents un servei d’autobusos a preu reduït per només 14€ des de Barcelona (ambdós trajectes inclosos).