Per Sant Jordi, roses i llibres a tota la ciutat!

 

Per Sant Jordi, roses i llibres a tota la ciutat!

 
 

sant-jordi-2-570x321

 

Tradició. En total, hi haurà més de sis mil parades autoritzades, una bona part de les quals s’ubicaran als districtes de l’Eixample i Ciutat Vella.

Per la diada de Sant Jordi Barcelona s’omple de roses i llibres. L’Ajuntament ha autoritzat 928 parades de llibres i 5.132 de roses. Els districtes de l’Eixample i Ciutat Vella són els que més en tindran.

La rambla del Raval, al districte de Ciutat Vella, torna a ser un eix important per a la celebració de la diada. Des de les deu del matí fins a les vuit de la tarda, una vuitantena d’entitats mostraran la tasca que fan al barri del Raval. Es tracta d’una mostra de la diversitat i pluralitat del teixit social, cultural, comercial i educatiu del barri. A més de llibres i roses, el públic podrà adquirir peces i material artesanal fet pels usuaris de les entitats participants i gaudir de diferents activitats com tallers, contacontes, lectures, presentacions de llibres i actuacions musicals.

Al districte de l’Eixample es continua apostant per la dinamització del passeig de Sant Joan, amb activitats organitzades conjuntament amb l’Associació de Comerciants Eix Fort Pienc. A l’escenari situat entre els carrers d’Alí Bei i Ausiàs March es faran tallers de papiroflèxia, d’henna, espectacles de dansa xinesa i xerrades, entre altres activitats.

També just a tocar de l’Arc de Triomf es farà una lectura d’El Quixot en onze idiomes diferents, i a la part mitja del passeig es llegiran textos de Joan Amades i s’explicarà la llegenda de Sant Jordi. En la diada no pot faltar la signatura d’autors, que seran en diversos establiments de l’anomenat triangle friki.