“TERESINADA” POPULAR una festa-marató per a fans i seguidors de la sèrie (diumenge 7 de maig)

 image001

Aprofitant la recta final de les representacions de “Gente Bien. El musical” i per celebrar el 25 Aniversari de la primera emissió de TERESINA S.A ipreparem al Teatre Coliseum una “TERESINADA” POPULAR una festa-marató per a fans i seguidors de la sèrie
Diumenge 7 de maig del 2017 “Dia de la Mare” des de les 11:00h del matí i durant tot el dia

El Teatre Coliseum , on La Cubana està començant la recta final de les representacions de “Gente Bien. El musical” , obrirà gratuïtament les seves portes a tothom per poder assistir al visionat, des d’una pantalla gegant, dels 13 capítols de la sèrie,
un darrera l’altre: una maratoniana sessió, amb la presència de tots els actors protagonistes de la sèrie, a més d’actuacions musicals en directe, concursos, entrega de premis, sortejos, elecció de la Teresina de Catalunya, i moltes altres sorpreses. Us informem també que paral·lelament, dies abans de la “Teresinada” Popular hem organitzat diferents actes i activitats, com per exemple:
• Una exposició sobre “el món de les Teresines” al primer pis del Teatre Coliseum (maquetes, esbossos, objectes, vestuari, perruques i decorats que van ser utilitzats a la sèrie). Aquesta exposició romandrà oberta els dies de funció a partir
del dia 20 d’abril fins el 7 de maig, des de les 17:00h de la tarda fins l’hora de la funció.

• Una convocatòria per poder participar en l’ elecció de la “Teresina de Catalunya”.

• Concurs a la millor disfressa relacionada amb la sèrie . Totes les persones que assisteixin disfressades a la “Teresinada”, prèvia foto al photo-call, tindran opció a diferents premis.

• Premi al millor vídeo relacionat amb la sèrie . A totes aquelles persones que ens facin arribar vídeos o filmacions relacionats amb la sèrie, els difondran a través de les xarxes socials i es passaran a la “Teresinada” Popular.

• Regal del dvd amb els 13 capítols de la sèrie a totes les persones que assisteixin a la representacions de “Gente Bien. El musical” des del dia 23 d’abril, dia a de Sant Jordi, fins el dia 7 de maig, dia de la “Teresinada” Popular.

• Entrades gratuïtes per a tothom per poder assistir a la “Teresinada” Popular i que es podran recollir al Teatre Coliseum el dimecres dia 3 de maig a partir de les 12 del migdia (dues entrades per persona). Aquestes entrades es podran intercanviar entre diferents membres d’una família o amics i així poder entrar i sortir del teatre i gaudir de diferents moments del visionat i de la festa.