Del 6 al 31 de juliol ESTRENEM Cicle d’estiu de dansa contemporània amb 4 companyies i 1 espectacle diferent cada setmana🎫

#EnDansa Cicle d’estiu de dansa contemporània

Un cicle que agrupa 4 espectacles de 4 companyies diferents amb una proposta cada setmana. 

Per primer cop a la nostra sala, i després de l’èxit de la nostra programació de dansa amb els «Dimarts #EnDansa» volem fer un pas endavant i continuar donant suport a joves companyies de dansa i a espectacles que no han tingut un llarg recorregut  per sales.

Durant tot el mes de juliol 4 companyies de dansa exhibiran les seves peces, cadascuna ho farà durant una setmana de dimecres a diumenge. Una alternativa a la programació teatral de la ciutat i pels amants de la dansa una oportunitat de gaudir de diferents espectacles en un mateix espai. 

Les companyies que ens acompanyaran són les següents:Un espectacle que dona llum i visibilitat a l’increment de suïcidis entre els joves a través d’un viatge molt emocional i estètic. 
Una peça de teatre dansa de la cia. Eyan Dance estrenat amb èxit a la nostra sala el passat mes de març i amb pas pel «Festival Batecs de Dansa» de Manresa. Aquest és el segon espectacle professional de la jove companyia.Una peça sobre la lleugeresa i allò inconsistent, fugaç i provisional en relació amb el nostre cos i les nostres interaccions. 
Espectacle estrenat el març de 2021 al Teatre Auditori Sant Cugat coproduïda per La Quinzena Metropolitana de la Dansa, amp pas pel Mercat de les Flors l’ Abril de 2022 i pel Festival Madrid en Danza el passat maig.Una peça que reflexiona sobre l’egoisme i l’individualisme de la societat actual. La companyia de dansa Humancía és una jove companyia que es va consolidar el 2020. 
Anteriorment, amb alguns dels membres, havien creat peces de curta durada. «EGO» és el seu primer espectacle amb pas per diferents Centres Cívics de Barcelona i rodalies i ara a la nostra sala.Una peça que genera ponts interculturals des de la perspectiva de gènere. 
L’espectacle pretén posar en escena el que ens construeix com a dones, és una reafirmació de família – tribu i de la necessitat de sustentació fora d’estructures familiars. 
La peça s’ha pogut veure a Mèxic amb un altre repartiment i a diversos Centres Cívics de Barcelona.Cicle organitzat pels Teatres de Proximitat «On el Teatre Batega» en el marc del Festival Grec de Barcelona, amb lectures dramatitzades i espectacles que podreu veure a les 10 sales de teatre que en formem part. Una oportunitat de viure el Grec de prop i aconseguir avantatges i descomptes per a la temporada vinent als Teatres de Proximitat.
A la nostra sala podreu veure:

12 juliol
Lectures de les obres que han obtingut les beques Carme Monturiol:
«Dones que parlen» de Ferran Joanmiquel
«Poliedre» de Queralt Riera
«Com es moren els ocells» d’Oriol Morales i Pujol

19 juliol
«Res» de Bàrbara Mestanza


Més informació