ActividadesActualidadMúsica

Diego Paqué i el celler de Can Vich agermanen música i vins en una trobada per a delit de tots els sentits 12 de juliol

Cartell_DP_CV

 

 

 

 

 

 

 

Concert-degustació

Divendres 12 de juliol

A les 20:30h

Lloc: Masia de Can Vich –Mediona

https://goo.gl/maps/Tn8PauWybCm5kWA89

Eren unes flors blanques, que van brollar del cep, com notes musicals i paraules, traçades en un quadern.

A l’inici de la primavera, la saba va fluir per la planta, van germinar els pàmpols sobre els sarments nus, com la veu va ascendir per la gola del músic Diego Paqué, component noves creacions en el seu estudi. Brollen fulles, floreixen cançons.

Les flors blanques i minúscules, com el taral·laleig de l’autor i compositor, donen petits fruits, ja al juliol. I el raïm, negre o daurat, ja és aquí.

 

Per celebrar-ho, Diego Paqué i el celler Can Vich han preparat una trobada d’estiu en l’entorn privilegiat del celler, en plena natura. Les dues arts, la del viticultor i la del músic, ens oferiran una degustació de vins al compàs de les músiques, per a delit de tots els sentits

El concert degustació s’oferirà a la Masía de Can Vich

La masia s’estén pels bancals que emmarquen les vinyes, on s’hi poden trobar barraques de pedra seca que servien de refugi als pagesos. La casa atresora objectes antics que mostra la seva vinculació històrica amb el vi, com les antigues premses de pedra.

Una vegada més el productor Diego Paqué porta la seva música a tan magnífic enclavament, on neixen les vinyes. Comparteix la mateixa dedicació i cura artesana amb el projecte viticultor de Lluís Vich i els seus vins de l’alt Penedès.

Diego Paqué i Lluís Vich promouen aquesta trobada d’estiu al voltant de la natura, on amb les dues arts, música i vi, es podrà celebrar, un altre cop, el curs de la vida