DIUMENGE DIA 10 DE NOVEMBRE – Sardinada popular + tast de vins + presentació del nostre deliciós oli verd 😋

MAS BLANCH I JOVÉ OBRE LES SEVES PORTES AMB UN ESMORZAR POPULAR
 
Aquest diumenge electoral dia 10 de novembre de 10 a 1pm
Sardinada popular gratuïta amb tast de dos vins i l’oli verd nou
Dins del marc del Dia Europeu de l’Enoturisme
 
El diumenge dia 10 de novembre, coincidint amb el dia de la jornada electoral, el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta de 10am a 1pm (o fins esgotar existències) amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.
 
L’esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.
 
Durant mes d’un mes s’ha veremat a mà els 75.000 kg. de raïm procedent de les 18 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.
 
Els vins de Mas Blanch i Jové han obtingut recentment reconeixements a Catalunya. El Saó Expressiu 2011 va guanyar el premi Vinari de Plata en la categoría de vins de guarda i Vinari d’Or com el millor vi de la DO Costers del Segre i la Guia de Vins de Catalunya en va destacar els vins Petit Saó, Troballa Blanca (segona millor puntuació en vins blancs de la DO Costers del Segre) i Troballa Negra (millor puntuació en vins negres de la DO Costers del Segre).
 
 
 
 
 
MAS BLANCH I JOVÉ ABRE SUS PUERTAS CON UN DESAYUNO POPULAR
 
 
Este domingo día 10 de noviembre de 10 a 1pm
Sardinada popular gratuita con cata de dos vinos y el aceite verde nuevo
Dentro del marco del Día Europeo del Enoturismo
 
El domingo día 10 de noviembre, coincidiendo con la jornada electoral, la bodega Mas Blanch i Jové ofrecerá una sardinada popular gratuita de 10am a 1pm (o hasta agotar existencias) con degustación de vinos y abierta a todos. También se podrá probar el primer aceite verde Òlim Verd de Molí del Set, un aceite verde, ecológico, elaborado en frío sin centrifugación y sin filtrar.
 
El desayuno será entre depósitos llenos de vino en plena fermentación y maceración. La bodega terminó la vendimia hace apenas dos semanas.
 
Durante más de un mes se ha vendimiado a mano los 75.000 kg. de uva procedente de las 18 Ha. de viñedo ecológico que tiene la bodega. Unas viñas de altura, secas, pedregosas y de baja producción que se encuentran dentro del municipio de La Pobla de Cérvoles.
 
Los vinos de la Mas Blanch i Jové han obtenido recientemente reconocimientos en Cataluña. El Saó Expressiu 2011 ganó el premio Vinari de Plata en la categoría de vinos de guarda y Vinari de Oro como mejor vino de la DO Costers del Segre y la Guia de Vins de Catalunya destacó los vinos Petit Saó, Troballa Blanca (segunda mejor puntuación en vinos blancos de la DO Costers del Segre) y Troballa Negra (mejor puntuación en vinos tintos de la DO Costers del Segre).