El Poble Espanyol proposa per segon any consecutiu (del 4 al 6 de novembre)

El Poble Espanyol proposa per segon any consecutiu
un apassionant viatge a l’Edat Mitjana

 Fira-Medieval-al-Poble-Espanyol-1-315x315

  • El primer cap de setmana de novembre els carrers i places del recinte de Montjuïc es convertiran en un veritable escenari històric de pel·lícula amb la II Fira Medieval, una proposta de lleure per a tots els públics

 

  • A les activitats que més èxit van tenir en la primera edició s’hi ha sumat algunes de noves com l’exposició de mecanismes de tortura i els espectacles de faquirisme

 

Després de l’èxit rotund de la primera edició, el Poble Espanyol s’omplirà de nou d’escuts heràldics, estendards i tendals amb la segona Fira Medieval. Del 4 al 6 de novembre, nens i adults podran participar d’una llarga llista d’activitats i de tot un poble guarnit per a l’ocasió.

 

Els assistents podran gaudir durant tres dies de propostes relacionades amb el món medieval: exhibició de falconeria, mostra d’armament de l’època, combats de mercenaris, mercat d’artesania i alimentació, taberna, animació teatral i musical que es repartirà entre els carrers del recinte i que inclourà malabars, pregoners, cercavila, titelles, contes… I com a novetat, una tètrica exposició de mecanismes de tortura i espectacles de fakirs! Tampoc hi faltaran tots els personatges destacats de l’època! Ogres, cavallers, joglars, arquers, captaires, follets, botxins, escuders, endevinadors… i la Mort.

 

Pels més petits hi haurà propostes específiques com tir amb arc, una nòria i cadires voladores entre d’altres atraccions, escola de petits cavallers i espectacles diversos. 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

 

II FIRA MEDIEVAL AL POBLE ESPANYOL

4, 5 i 6 de novembre de 2016