INSTINT FA SENTIR LA VEU DE LLUIS LLACH (7d´abril) Sala Barts

lluisllach

INSTINT FA SENTIR LA VEU DE LLUIS LLACH

El cantautor català, presentat per Albert Om, despulla la seva traject ria i l’actualitat del país el proxim dilluns 7 d’abril a la sala Barts

INSTINT, el cicle de conferències que hibrida el coneixement + l’entreteniment, presenta el cantautor Lluís Llach el pr xim 7 d’abril a la sala Barts de Barcelona, a les 20h.

Serà el segon INSTINT del 2014 després de l’aclaparador èxit de públic, mediàtic i a les xarxes de la xerrada de Gerard Piqué, el jugador del FC Barcelona, que va inaugurar la temporada el passat 3 de març al costat del periodista Joan Maria Pou.

Amb Llach, serà el conegut periodista Albert Om qui farà de mestre de cerim nies de la xerrada, titulada “Aprendre. De Verges a Palmarin”. En ella s’hi abordaran una gran varietat de temes vinculats a la traject ria musical de l’artista i també es reflexionarà sobre l’actualitat social i catalana.

LLUÍS LLACH + ALBERT OM Aprendre. De Verges a Palmarin

Des que es va retirar dels escenaris, Lluís Llach se sent fascinat per una paraula: aprendre. Aprendre és fer camí. Un estil de vida amb els ulls i el cor oberts perquè mai, mai, ho sabrem tot. Aquest és el punt de partida del seu INSTINT: tot el que ha après de la música, el que ha entès sobre Catalunya, el que ha descobert al món. Des de la seva infància a Verges, un petit poble de l’Empordà, fins a Palmarin (Senegal), una comunitat de pescadors on du a terme la tasca de la Fundació Lluís Llach: promoure el desenvolupament integral de l’ésser humà en un marc sostenible i respectuós amb les identitats, diversitats i llibertats.

L’INSTINT que segueix a la conferència de Lluís Llach té com a protagonista el doctor Bonaventura Clotet, reconegut a tot el món per la seva lluita contra la Sida i les seves investigacions sobre l’envelliment. Presentat per l’actor mediàtic Jose Corbacho, té el títol suggerent de “Com podem viure més anys” i se celebrarà el 19 de maig al Barts a partir de les 20h.

 

 
Dr. BONAVENTURA CLOTET + JOSE CORBACHO Com podem viure més anys?

“La vida és l’única malaltia de transmissió sexual amb un cent per cent de mortalitat”, assegura el doctor Bonaventura Clotet. Conegut a tot el món per una llarga, brillant i perseverant traject ria en la investigació de la Sida, les últimes descobertes l’han dut a confirmar que els afectats per aquesta malaltia, si no es tracten, envelleixen més aviat. D’aquesta manera, la seva recerca s’ha derivat ara en la de l’envelliment: com es pot perllongar la vida de les persones?
Les xerrades d’INSTINT, de periodicitat mensual i organitzades per les productores El Terrat, Dies Tontos i The Project tenen com a objectiu apropar al gran públic el pensament dels líders d’opinió del nostre entorn de forma entretinguda i dinàmica.

En els proxims dies s’avançaran altres noms previstos per a la temporada 2014, que s’afegiran als ja anunciats Albert Espinosa i Montserrat Carulla.

7 d’abril – 20h LLUÍS LLACH + ALBERT OM “Aprendre. De Verges a Palmarin” Últimes entrades a la venda

19 de maig – 20h Dr. BONAVENTURA CLOTET + JOSE CORBACHO “Com podem viure més anys?” Entrades ja a la venda

El preu d’entrada a INSTINT és de 10€ + despeses de gestió. Les entrades es poden adquirir a través de la venda online del BARTS www.barts.cat o bé a la taquilla de Barts.

Per a més informació : www.instint.tv