La tecnologia de pel·lícula hologràfica ens porta a MARIA CALLAS al Teatre-Auditori de Sant Cugat el 7 de novembre

Maria Callas

actuarà al Teatre-Auditori de Sant Cugat el 7 de novembre com a part de la gira mundial «Callas in Concert» The Hologram tour
entrades ja a la venda

45 anys després de la seva última actuació, l’espectacle Callas in Concert ressuscitarà a La Divina Maria Callas acompanyada per l’Orquestra Simfònica de Praga, per donar una única representació a l’Estat Espanyol al Teatre-Auditori de Sant Cugat, Barcelona, el 7 de novembre.
La tecnologia de BASE Hologram i el llegat proporcionat per Warner Classics han fet possible l’impossible: que les noves generacions gaudeixin de la soprano d’òpera més gran de tots els temps.

Gràcies als últims avenços tecnològics, avui dia l’eternitat està més a prop que mai de la realitat. Fa 42 anys, el fatídic dia en què ens va deixar Maria Callas, la cantant d’òpera més gran de tots els temps, ningú podia imaginar que un dia seria possible tornar a veure a La Diva pujada a un escenari. Sí, les seves cançons sonarien per sempre des de les seves immortals enregistraments, però aquella presència escènica, la seva calor apassionat, el seu desinterès, la seva vulnerabilitat punyent, la seva ferotge confiança i la seva sorprenent gràcia, ja mai tornarien a veure sobre els escenaris. Fins avui.

45 anys després de l’última actuació de Maria Callas a Sapporo, BASE Hologram i Warner Classics han unit les seves forces per tornar a La Divina al lloc del que mai va haver d’allunyar-se: els escenaris. L’espectacle Callas in Concert ressuscitarà a la incomparable estrella de l’òpera a través d’una impressionant tecnologia digital i de làser d’última generació, que propiciarà una experiència de concert en viu ajudada amb enregistraments originals remasteritzades digitalment i amb la companyia dels 49 músics de l’Orquestra Simfònica de Praga. El conjunt de l’espectacle estarà guiat i dirigit pel director creatiu Stephen Wadsworth, un veterà de moltes de les actuacions de Callas (a La Scala, el Met, Covent Garden, etc.), inclosa l’última d’elles fa gairebé mig segle.

[VÍDEO]
Maria Callas de nou a escena gràcies a la tecnologia
Callas va deixar un impacte inesborrable en el món de l’òpera: encarnava la definició de la diva com a artista, i segueix sent una de les vocalistes més venudes de la música clàssica. El 2007 va ser guardonada de manera pòstuma amb el Grammy Lifetime Achievement Award i va ser votada com la millor soprano de tots els temps al BBC Music Magazine.

Per sort, les noves generacions tindran ara l’oportunitat de veure en directe a una de les figures artístiques més importants del segle XX. Això és possible gràcies a la feina de BASE Hologram: el principal creador de contingut d’entreteniment en viu que fa servir la tecnologia de pel·lícula hologràfica per produir concerts, espectacles teatrals i altres tipus d’atraccions per tot el món; i també a Warner Classics, que ha contribuït al llegat de La Diva proporcionant els enregistraments de so que formen part del seu catàleg. A més, vinculat a l’inici de la gira, la discogràfica llançarà CALLAS IN CONCERT, que comptarà amb el programa de l’espectacle.

Després de 16 dates a Amèrica del Nord i Sud-amèrica al setembre i octubre, l’espectacle Callas in Concert desembarcarà al nostre continent el 7 de novembre per a una única representació a l’Estat Espanyol: al Teatre-Auditori de Sant Cugat (Barcelona).

Les entrades ja estan a la venda des de 37 € a https://tasantcugat.koobin.cat/callasinconcert.