Let’s #travelbysusisweetdress! del 10 al 12 de març

 

16730583_1359223630766959_7925442417952809254_n

 

 

 

 

 

 

DATES:
Divendres 10 de març, de 16:30 a 21:00
Dissabte 11 de març de 12:00 a 21:00
Diumenge 12 de març de 12:00 a 20:00

LLOC:
Casa Capell
Rambla de Prat 27, 08012 Barcelona (Ferrocarrils Gràcia i Metro L3 Fontana)

Let’s #travelbysusisweetdress! Ens posem en ruta amb més de 800 vestits vintage, únics i molt femenins (a 30€ durant el mercat). Faldilles, camises, samarretes, jaquetes, pantalons i els nous vestits de la SusiSweetdress Collection. Aquest viatge promet grans experiències… 

El mercat #travelbysusisweetdress és un viatge per les nostres novetats vintage, dissenys de temporada i els 8 nous vestits Collection: Bali Sand, Bali Blue, Shanghái, La Habana, Ohio, El Cairo, København i Lisboa. A cada destinació… ¡un vestit! 

El tour comença amb els mapes d’estil nòrdic de Miss Wood, donant-nos la benvinguda a l’entrada del mercat. Immortalitza la teva aventura al nostre photocall across the world i descobreix els decorats d’Ártidi Escuela Superior (Esc. Sup. Aparadorisme). 

Coneix a les nostres companyes de ruta: Agustina Guerrero Diario de una Volátil, amb les seves meravelloses il•lustracions, llibres i accessoris; l’AINA joies amb els seus nous complements artesans, com el collaret i polsera creats en exclusiva pel nostre travel; i la Beth Rodergas* amb les seves boniques peces handmade LittleLia pels més petits.

Participa al SORTEIG per a viatgeres! Deixa’ns les teves dades al mercat i d’entre tots els emails sortejarem un vol en globus per a dos amb Camins de Vent, vols en globus, un pack experiència “Dos días para saborear” (una nit amb esmorzar i sopar) de La Vida es Bella, una càmera Instax Mini 70 Gold de Fujifilm Instax Es i un mapamundi de suro Woody Map Natural de Miss Wood.

I fes-te una Trena d’aventurera amb Wemakeupyourday in Barcelonagentilesa de la casa! I pels petits tindrem el nostre Taller infantil.

¿Més? Delícies de Nocilla, el nou Cola Cao Shake, una cervesa Moritzfresqueta i un brindis amb el nostre cava Anna de Codorníu

Entrada lliure.

www.susisweetdress.com

Bases Legals SORTEIG
http://bit.ly/BaseLegalesSORTEOBARCELONAmarzo2017
……………………..……………………..……………………..…………………

CAST

FECHAS
Viernes 10 de marzo, de 16:30 a 21:00
Sábado 11 de marzo de 12:00 a 21:00
Domingo 12 de marzo de 12:00 a 20:00

LUGAR
Casa capell
Rambla de Prat 27, 08012 Barcelona (Ferrocarrils Gràcia y Metro L3 Fontana)

Let’s #travelbysusisweetdress… Nos ponemos en ruta con más de 800 vestidos vintage, únicos y muy femeninos (a 30€ durante el mercado). Faldas, camisas, camisetas, chaquetas, pantalones y los nuevos vestidos de la SusiSweetdress Collection. Este viaje nos depara grandes experiencias… 
 
El mercado #travelbysusisweetdress es un viaje por nuestras novedades vintage, diseños de temporada y los 8 nuevos vestidos Collection: Bali Sand, Bali Blue, Shanghái, La Habana, Ohio, El Cairo, København y Lisboa. A cada destino… ¡un vestido! 

El tour empieza con los mapas de estilo nórdico de Miss Wood dándote la bienvenida en la entrada del mercado. Inmortaliza tu aventura en nuestro photocall across the world y descubre los decorados de Ártidi Escuela Superior(Esc. Sup. Escaparatismo). 

Conoce a nuestras compañeras de ruta: Agustina Guerrero Diario de una Volátil, con sus maravillosas ilustraciones, libros y accesorios; AINA joies, con sus nuevos complementos artesanos, como el collar y pulsera creados en exclusiva para nuestro travel; Y Beth con sus bonitas prendas handmade LittleLia para los más peques.

¡Participa en el SORTEO para viajeras! Déjanos tus datos en el mercado y entre todos los emails sortearemos un vuelo en globo para dos con Camins de Vent, vols en globus, una caja “Dos días para saborear” (una noche con desayuno y cena) de La Vida es Bella, una cámara Instax Mini 70 Gold de Fujifilm Instax Es y un mapamundi de corcho Woody Map Natural de Miss Wood. 

¡Y hazte una Trenza de aventurera con Wemakeupyourday in Barcelona ¡gentileza de la casa!

Para los peques tendremos las bonitas prendas handmade de LittleLia by Beth Rodergas* y nuestro Taller infantil.

¿Más? Delicias de Nocilla, el nuevo Cola Cao Shake, una cerveza Moritz fresquita y un brindis con nuestro cava Anna de Codorníu. 

Entrada libre.

www.susisweetdress.com

Bases Legales SORTEO:
http://bit.ly/BaseLegalesSORTEOBARCELONAmarzo2017