NITS AMB RITME A LA CASA DE LES PUNXES

NITS AMB RITME

 

bannernitsmovil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT

 

La Casa de les Punxes dissenyada per l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch l’any 1905, és un referent per entendre el fenomen modernista català. Revolucionari tant en l’aspecte artístic com en el tècnic, és un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. Visitar la casa suposa delectar-se amb la seva meravellosa arquitectura, fascinar-se amb la història que amaga i descobrir el seu genial arquitecte. Però no només això, també permet conèixer la història de Catalunya i aprendre del modernisme català. El recorregut dels visitants està pensat i dissenyat per un ser un viatge en el temps, en un marc monumental i insòlit amb un profund contingut històric, artístic i cultural. Amagada en ple centre de Barcelona, l’enigmàtica i gran desconeguda terrassa és un dels espais més impressionats de la Casa de les Punxes.

 

La Casa de les Punxes torna, a partir del 22 de juny, amb l’activitat musical de Nits amb Ritme. La Casa Terrades, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, obrirà les portes de la seva imponent terrassa de 600m2 amb els concerts que tindran lloc durant els mesos de juny, juliol i agost.

 

Aquest any, Nits amb Ritme, inclou l’accés a l’exposició (de 19h00 a 20h00) de la planta principal i de la terrassa per a gaudir d’un recorregut per la història i simbologia d’un dels monuments més paradigmàtics del modernisme català. Jazz, swing, bossanova, isoul sonaran tots els divendres a les 20h00 del vespre a la terrassa modernista més imponent de Barcelona.

 

Descobreix la Casa de les Punxes de nit i vibra amb la música en viu mentre brindes amb una copa de cava en un entorn emblemàtic. Nits amb Ritme es converteix, aquest estiu, en un dels imprescindibles de Barcelona, amb una activitat atractiva que combina una terrassa a l’aire lliure, amb concerts en viu, cultura i art per a gaudir dels mesos d’estiu d’una forma singular i especial

 

Informació pràctica

• Horari: 19h00 a 21h00

• Com arribar: o Metro: L4, L5 Verdaguer; L3 Diagonal o Tren: Renfe (Pl.Catalunya) i FGC (Provença) o Autobús: bus 20, 39, 45, 47. H8. N5 Jardinets de Gràcia/Roselló. Bus 6, 33, 34- parada: Diagonal/Bruc

• Per a reserves: o Tel. 930 160 128 o www.casadelespunxes.com

 

Activitats incloses:

o Accés exposició planta principal i terrassa o Concert de 1h de duració

o Copa de cava

• Agenda concerts:

JUNY

❖ 14.06 Inauguració Nits amb Ritme (acte intern) – Salt and Soul (Jazz, Soul)

❖ 22.06 Obertura públic general – Scaramouche (Swing, Gypsy Jazz)

❖ 29.06 Zazu (Jazz, Swing)

JULIOL

❖ 06.07 André Marchiori (Brazilian Jazz)

❖ 13.07 TindndJoe (Soul)

❖ 20.07 Scaramouche (Swing, Gypsy Jazz)

❖ 27.07 Heart&Soul (Soul)

AGOST

❖ 03.08 Casi el mejor trio de tu vida (Swing)

❖ 10.08 Marcelo (Bossanova)

❖ 17.08 Heart&Soul (Soul)

❖ 24.08 Salt and Soul (Jazz, Soul)

❖ 31.08 Casi el mejor trio de tu vida (Swing)