ActividadesActualidad

Palo Market Fest ( 28.29,30 Abril) Fabra i Coats

 

 Imprimir

 

 

 

 

 

L’espai reunirà el contingut més arriscat de la programació, reservat a les avantguardes escèniques. Dansa, teatre, performances, cabaret contemporani i música experimental es barregen creant formats que sobrepassen les fronteres entre gèneres i obliguen a l’espectador a assumir un rol diferent.

Palo Market Fest planteja una gran reunió dels millors músics del nostre entorn en un escenari Non Stop encadenant ritmes, gèneres i músics. Una visió panoràmica del que s’està creant en aquest moment en una experiència irrepetible.

30 food trucks i un àrea especial de xefs es concentraran a la zona de Street Food de Palo Market Fest, un espai que posarà en valor la cuina creativa, l’alimentació saludable, la cuina vegana, el producte de proximitat i la cuina d’autors emergents.

Més de 200 expositors de fashion, disseny, artesania contemporània i d’últimes tendències urbanes. Dissenyadors alineats amb les tendències artístiques més avançades, el consum responsable i que integren valors socials en la producció de les seves col·leccions.

 

http://palomarketfest.com/ca/home