Queralt Lahoz celebra el fi de gira de ‘Pureza’ amb Baiuca, La Plazuela i Lia Kali, entre d’altres – 25/02, sala Paral·lel 62 (Barcelona)


El proper dissabte 25 de febrer Queralt Lahoz celebra el fi de gira de «Pureza», el seu primer LP, a la sala Paral·lel 62 de Barcelona, després d’una primera data de comiat el 18 de febrer a la Sala Changó de Madrid.

Dos concerts únics i especials que arriben després de triomfar als Music Moves Europe i que comptaran amb els visuals de Diego Califato (Califato 3/4), amb el guitarrista Oscar Soriano i la seva banda, Marc Soto a la bateria, Pau García als teclats i Fede Jahzzmvn com a DJ.

A més, també podrem gaudir de la presència de convidats de luxe com Baiuca, La Plazuela, Lia Kali, La Sra. Tomasa, Las Ninyas del Corro, Valeria Castro, Çantamarta, J Dose i els músics de salsa que han gravat amb l’artista el single «Vendavales», entre d’altres.Les entrades estan disponibles en aquest enllaç

El proper dissabte 25 de febrerQueralt Lahoz, una de les sensacions musicals del moment, posarà el punt final de la gira Pureza a la sala Paral·lel 62, després d’acomiadar-se també a la ciutat de Madrid el dia 18 de febrer a la Sala Changó. Dos concerts únics i molt especials que comptaran amb els visuals de Diego Califato, amb el guitarrista Oscar Soriano i la seva banda, Marc Soto a la bateria, Pau García als teclats i Fede Jahzzmvn com a DJ.

Pureza (SIL Records & Costa Futuro, 2021) és un àlbum ple d’actitud i sense complexos que és tota una declaració de principis i síntesi autobiogràfica. Un LP que ha rebut les millors crítiques, que va ser anomenat en nombroses publicacions com un dels millors discos del 2021 i amb el qual arrossega més de 80 concerts per tota la Península, però també amb actuacions internacionals a Europa i els EUA.

Queralt Lahoz arriba als seus concerts de fi de gira com a premiada als Music Moves Europe 2023, amb presència en molts festivals i amb actuacions les últimes setmanes en grans esdeveniments com els Premis GaudíESNS o La Marató de TV3.

Aquests dos concerts seran una última oportunitat de viure en aquesta gira de l’ampli imaginari musical de l’artista al complet. Un imaginari que passa de les cobles, al bolero clàssic o dels sons llatins al rap dels 90, al soul o al dancehall, sempre amb el flamenc com a principal motor i l’experimentació sonora com a motivació. 

I, per posar punt final a Pureza, Queralt estarà molt ben acompanyada de músics i amics als escenaris de Madrid i Barcelona. A l’escenari de la Sala Changó l’acompanyaran artistes com Valeria CastroÇantamarta o J Dose. I l’escenari de la sala Paral·lel 62 s’omplirà amb la presència de Lia KaliBaiucaLa Sra. TomasaLas Ninyas del CorroLa PlazuelaDaniel FelicesNaranjita de Triana, Ramón Tato, Carmen Cortés, els ballarins flamencs Jose Manuel Álvarez i Violeta Barrio i els 6 músics de salsa que la van acompanyar en l’enregistrament del single Vendavales.


Queralt Lahoz canta i es reivindica com una creadora incansable, traçant un pont entre passat, present i futur que fa que la seva música i les seves lletres tinguin un caràcter inconfusible. 2023 serà l’any de consagrar-se així com d’arriscar i obrir noves etapes creatives per a una artista sense límits amb un projecte futur del qual també ens avançarà moltes sorpreses en aquest fi de gira, esdeveniment del qual es poden adquirir entrades en aquest enllaç, encara amb diferents promocions de preu.


DISCOGRAFIA
QUERALT LAHOZ

 
Vendavales
Single en directe, 2022
En Otro Lugar
Single, 2022
Blade
Single, 2022
Tantas Veces
Single en col·laboració amb Daniel Felices, 2022
Pureza
LP, 2021
Nada Más
Single en col·laboració amb La Sra. Tomasa, 2020
1917
EP, 2019
María la Molinera
Single, 2018