Rock, hip-hop i bàsquet a les Nits d’Estiu de CaixaForum Barcelona (12 d´agost)

Rock, hip-hop i bàsquet a les Nits d’Estiu de CaixaForum Barcelona

Foto Activitat 10 -BBBBB

La mateixa vetllada del 12 d’agost també recordarem la figura de Frederic Mompou amb l’espectacle Escenes d’infants

A més, com cada dimecres, es podran visitar les exposicions del centre fins les 23h

L’Obra Social ”la Caixa” prepara una nova vetllada del cicle Nits d’Estiu amb dos espectacles que ens acostaran, d’una banda, la millor música urbana que fusiona la poètica del moviment de les pilotes amb la seva contundència de la Big Band Basket Beat Barcelona, i de l’altra, un homenatge al gran Frederic Mompou amb un muntatge que ens endinsa al seu particular univers tot col·laborant amb d’altres disciplines com la dansa i el teatre a Escena d’infants.

Big Band Basket Beat Barcelona. Aprofitant la invitació de la 17a Fira Mediterrània de Manresa, David Sitges-Sardà i Josep Mª Aragay es troben amb el primer grup de joves que es va formar en Basket Beat a Barcelona i 9 músics per liderar una nova companyia professional. Un projecte artístic molt proper al rock i la cultura Hip-Hop. Música urbana que fusiona la poètica del moviment de les pilotes amb la seva contundència.

Dimecres 12 d’agost, a les 22.0 h, al Pati Anglès

Escenes d’infants. Des de ben petit, Frederic Mompou ja colpejava i acaronava les tecles d’un piano que tenia a casa els seus pares. No va trigar gaire a dedicar la seva vida a aquest instrument que tant li recordava l’eco de les campanes del taller del seu avi. Aquella passió va quedar impresa en les seves composicions, que ara l’Obra Social ”la Caixa” recupera a l’espectacle Escenes d’infants, un muntatge que ens endinsa al particular univers de Mompou tot col·laborant amb d’altres disciplines com la dansa i el teatre. Escenes d’infants és una bona mostra de la filosofia de Frederic Mompou: expressar el màxim amb el mínim. Bellesa a traves de la simplicitat i la concisió. Un artista i un espectacle discrets i persuasius.

Dimecres 12 d’agost, a les 20.00 h, a l’Auditori

Núvol. El núvol és un espai dissenyat per Arcadi Poch que recrea una zona de joc que et convida a sentir-te com un nen encara que ja no ho siguis. Blanc, tou, divertit… descalçat i llençat-hi! Arcadi Poch és un director artístic especialitzat en projectes de innovació socio-culturals i creativitat urbana.
 Tots els dimecres de juliol i agost

Música inesperada. El col·lectiu Moviment d’Insurrecció Sonora ens introdueix a l’exposició Tres narratives. Llenguatge a través de la improvisació. Quatre músics proposen interpretar le sobres de l’exposició creant un paisatge sonor amb la participació del públic.

Dimecres 22 i 29 de juliol i tots els dimecres d’agost, a les 19.30h i a les 20.45h, a la sala d’exposicions

VISITES NOCTURNES A LES EXPOSICIONS

Enguany, CaixaForum ofereix la possibilitat d’accedir a les exposicions en un horari especial dins el programa de visites nocturnes. El centre estarà obert cada dimecres de juliol i agost fins a les 23.00 h, amb la possibilitat de visitar les exposicions següents:
• Alvar Aalto 1898-1976
• 19è FotoPres ”la Caixa”
• Tres narratives. Llenguatge
• Finestres al món
• Modernisme-modernitat