Estrenes de teatre del 30 de maig al 4 de juny 2016

30 de maig

Rubèn de Eguía presenta Caer y Volar

Teatre Romea

 

916aa161-fba1-43fe-a43a-df00b850c341

Rubèn de Eguía presenta Caer y Volar
Cançons, poesia i música conformen el projecte més personal de l’artista català
Dilluns, 30 de maig · 20 hores · Teatre Romea (C/ Hospital, 51)

Rubèn de Eguía presenta per primer cop el seu projecte més personal: Caer y volar. Amb lletra i música pròpies, arranjaments d’Antonio Comas i producció de Roger Cantí, Rubèn canta 11 temes personals, que es mouen entre el pop, el folk i la música d’autor. El projecte va nèéxer a l’habitació d’un apartament de Madrid quan, de matinada i com fruït d’una necessitat, les cançons van començar a brollar acompanyades d’una guitarra.
Acompanyen el recital en directe els músics Guillem Arnau (bateria), Roger Cantí (guitarra), Pere Carlos (baix), Oriol Guillén (guitarra), Marta Muñoz (Teclats) i Aina Sánchez (Veus).

http://www.catacultural.com/ruben-de-eguia-presenta-caer-y-volar-30-de-maig-teatre-romea/

 

Dimecres 1 de juny a les 18.30h dimarts 7 de juny a les 18.30h

CAÏM I ABEL , ASSAJOS OBERTS

ENTRADES ANTICIPADES + ASSAJOS OBERTS

 
 
 David Ruano
  
A partir del 15 de juny podreu venir a veure CAÏM I ABEL, al Teatre Biblioteca de Catalunya. 
 
Caïm i Abel no és la història de dos germans. No hi ha bons i dolents. És la història de dues famílies. Una viu en un costat de la tanca –tan semblant a la nostra- i l’altra viu quilòmetres enllà, no sabem on. Caïm i Abel parla de supervivents. Dues generacions, dues maneres d’entendre la realitat. 
 
Escrita i dirigida per Marc Artigau i Queralt
Amb: Jordi Figueras, Berta Giraut, Clara de Ramon, Marc Rodríguez, Sergi Torrecilla i Lluís Villanueva.
 
ASSAJOS OBERTS
Dimecres 1 de juny a les 18.30h Dimarts 7 de juny a les 18.30h Us recordem que un assaig obert permet accedir a veure com treballa l’equip artístic d’un muntatge. No veureu el passi sencer de la funció.
 
Reserveu plaça a:  info@laperla29.cat / 93 217 17 70 (Irene)
ENTRADES ANTICIPADES A 15€ Si compreu les vostres entrades abans de l’estrena de l’espectacle les podreu aconseguir per 15€. Ho podeu fer clicant AQUÍ
 
 
  
 Del 1 al 26 de juny
ANDRÉ Y DORINE
 

phpThumb_generated_thumbnail

En un petit saló, el frenètic clic d’una màquina d’escriure, s’embranca diàriament amb les notes d’un violoncel. Són André i Dorine, una parella d’ancians que, com tantes altres, ha caigut en la desídia, oblidant així el que un dia els va unir. De les parets penja el passat emmarcat, com a únic testimoni del que van compartir. Però un succés, la malaltia, serà l’encarregada de treure la pols de la seva relació, obligant-los a recordar qui van ser, per retrobar-se amb qui són. Recordar com han estimat, per seguir estimant.

Espectacle recomanat per la Fundació Pasqual Maragall i l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona.

Director: Iñaki Rikarte

Autor: José Dault, Garbiñe Insausti, Iñaki Rikarte, Edu Cárcamo, Rolando San Martín

Repartiment: José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo

http://www.catacultural.com/andre-y-dorine-del-1-al-26-de-juny-teatre-poliorama/

 

– EL CICLÓ (Cicle de Companyies Independents de Barcelona) –

EL PROFETA
La Calòrica (Catalunya)
1915. Una noia ha tingut una aparició de Crist a la capella del seu poble. 1968 Christiaan Barnard decideix fer el primer transplantament de cor a Ciutat del Cap. 2015. Una noia s’ha curat miraculosament després d’abandonar el tractament mèdic per la seva malaltia. Una historia sobre els visionaris i la fe. Què creiem? I què és el que ens porta a creure-ho? Sobre aquestes preguntes reflexiona El Profeta.

El Profeta és el nou espectacle de la companyia La Calòrica (Bluf, Sobre el fenomen de les feines de merda, La Nau dels Bojos, Eddito búlgaro), una obra que reflexiona, o més aviat dissecciona, la nostra manera d’enfrontar-nos a les creences. Per fer-ho, El Profeta visita tres èpoques diferents: una dominada per la fe, una altra per l’explosió de l’avenç tecnològic i una altra per la crisi del raonament científic. A cadascuna d’elles hi trobem tres personatges que encarnen tres postures diferents: el profeta, el creient i l’escèptic. L’objectiu no és altre que posar en contrast els mecanismes que ens fan creure o no en alguna cosa.

 

 Del 2 de juny de 2016 al 3 de juliol de 2016

Grinder, el musical

Eixample Teatre

CARTELLTEATRE-BARCELONA-grinder-el-musical-EIXAMPLE-215x304
Comèdia

Grinder, el musical passa avui. O un diumenge a la tarda. O al matí. O fins i tot ahir. És igual.

Connecta’t i ja els tens a l’abast de la punta dels teus dits. Són cinc nois sota els pseudònims de CULO_TRAGON, EMPOTRADOR, GYMxGYM, BUSCO-NOVIO i DISCRETO. Cadascun d’ells amb els seus fetitxes, els seus desitjos i els seus secrets. Però tots tenen alguna cosa en comú: ho volen tot i ho volen ja.

MISS GRINDER serà la deessa, la mestressa i també l’esclava del públic. Ella et mostrarà sense embuts què fan aquests nois quan ningú els veu.

 http://www.catacultural.com/grinder-el-musical-del-2-de-juny-de-2016-al-3-de-juliol-de-2016-eixample-teatre/

 

Del 3 al 12 de juny

SomRIURES, (Somnis de riures d’Estiu) 

Sala Fènix

Les comèdies són per a l’estiu …

 logotipo-somRiures-700x495

 Durant el mes de juny presentarem els 2 primers espectacles d’un nou cicle teatral: SomRIURES, (Somnis de riures d’Estiu), 4 espectacles de comèdia gestual (juny-juliol), abans de tancar el xiringuito i anar-nos a la platja. La primera estrena arriba el 3 de juny amb l’espectacle DES-CONCERT del genial Gerard Riu, dirigit per la premi nacional de circ MERCHE OCHOA (8A per als amics;). DES-CONCERT és, en paraules del seu autor “… Una oda a la idiotesa, a l’absurd, a l’Fracàs … A pallasso! A continuació, el dia 17 de juny la fènix es vesteix de gala per a l’estrena de huMÔ(r) del nostre SuperStar CARLO MÔ. huMÔ(r) és un nou invent escènic emmarcat dins de la comèdia física, com ja és habitual en els treballs de la factoria DiMô, però en aquesta ocasió el públic passarà a ser una peça fonamental de l’obra. Un teatre en flames, un cap de sala en dificultats i un públic predisposat són els ingredients de la vetllada!
 
del 3 al 5 de juny 2016

El Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre

  pindoles

 El Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre neix com el primer festival de microteatre de Barcelona. És un festival de periodicitat anual que se celebra el primer cap de setmana de juny a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat, al districte de Gràcia. La seva primera edició es va dur a terme els dies 5, 6 i 7 de juny de 2015. El píndoles aposta clarament pels joves creadors i actors alhora que busca ser una plataforma on s’iniciïn sinergies i col·laboracions entre dramaturgs, actors, sales de teatre i indrets únics i excepcionals.

El festival es caracteritza per el concepte “teatre fora del teatre”, és a dir, presentacions fora dels escenaris, en espais singulars. En aquest sentit, la seu del festival, l’alberg (una antiga mansió modernista del 1907) proporciona escenaris tan poc convencionals com un bosc, una bugaderia, una antiga capella o, fins i tot, un dormitori amb lliteres.

Durant 2 dies, el festival programa 12 obres inèdites de microteatre, totes escrites, dirigides i interpretades per professionals de les arts escèniques. Els textos són seleccionats per una comissió formada per reconeguts dramaturgs, com són Marc Rosich, Roger Ribó i Jacobo Julio. Durant els dies del festival, un jurat format pels programadors d’El Maldà, Teatre Tantarantana i Sala Flyhard, escull les tres millors microobres, amb l’objectiu de reestrenar-les. Més enllà d’aquest premi, durant tot l’any la #GiraPindoles volta per teatres i equipaments amb ganes de jugar amb espais no convencionals mostrant les peces del seu catàleg (és a dir, totes aquelles obres estrenades en alguna de les edicions del Píndoles).

El Píndoles vol esdevenir el referent català quan es parli de microteatre de qualitat. Per això, les obres que estrena, totes elles inèdites i dutes a terme per companyies professionals, són seleccionades per una comissió de dramaturgs de reconeguda trajectòria. 

 http://festivalpindoles.cat/