El bon pare, una de les comèdies del Grec, torna el 7 de setembre al Borràs per fer temporada

 

RENTRÉE TEATRAL TARDOR 2016 · BARCELONA

A PARTIR DEL 7 DE SETEMBRE · TEATRE BORRÀS

 

El bon pare, una de les comèdies del Grec, torna el 7 de setembre al Borràs per fer temporada

 

0151-21703_400

  • Després d’estrenar-se en el marc del Grec, El Bon Pare torna al Teatre Borràs el 7 de setembre, per fer-hi una segona temporada
  • David Plana, creador de La Riera, torna a la direcció teatral amb aquest muntatge d’autoria pròpia
  • Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula formen el repartiment d’aquesta coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò i Vania Produccions 

 

 

El protagonista d’El bon pare és un home que es pensa que és admirat, estimat i respectat i que descobreix que només és un observador, impotent i ridícul, d’uns fets dels quals només n’ha conegut una part.

                                                                       DAVID PLANA

 

Després de la seva estrena en el marc del Grec, El Bon pare torna al Teatre Borràs el 7 de setembre, per fer-hi una segona temporada. David Plana, creador de La Riera, ha reprès la seva carrera com a director amb aquesta comèdia, un text propi que parla sobre la figura masculina i l’ofici de la paternitat, en una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò i Vania Produccions. 

La vida de Roger Denís, interpretat per Lluís Soler, es desmunta de la manera més insospitada de la nit al dia. En Roger Denís és com un heroi de tragèdia grega que hagués ofès els déus i aquests el castiguessin fent caure totes les certeses de la seva vida.  Una anècdota inesperada desencadenarà un malson que farà descobrir al protagonista que ha viscut absent dels fets més rellevants que han afectat la seva pròpia família. El bon pare és una comèdia inquietant que farà riure l’espectador i que el confrontarà amb temes transcendentals: la paternitat, la renúncia als propis ideals, la necessitat humana de crear un relat vital coherent per trobar un sentit a l’existència.

Des de la magnífica casa que s’ha construït, metàfora d’ell mateix, de la seva necessitat de control, de la seva obsessió per l’aparença, l’home haurà de trencar el mur que ha aixecat, sense adonar-se’n, entre ell i la resta del món.

 

El bon pare · David Plana

A partir del 7 de setembre al Teatre Borràs

 

Durada aproximada: 90 min

Espectacle en català

 

Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Bitò i Vania Produccions