Us deixem algunes propostes per gaudir de la Diada de Sant Jordi a Barcelona

 

Us deixem algunes propostes per a la Diada de Sant Jordi a Barcelona, Trobareu més informació a www.catacultural.com

150423_stjordi_8123

 

 

 

 

 

Per Sant Jordi, roses i llibres a tota la ciutat!
  Tradició. En total, hi haurà més de sis mil parades autoritzades, una bona part de les quals s’ubicaran als districtes de l’Eixample i Ciutat Vella.
Per la diada de Sant Jordi Barcelona s’omple de roses i llibres. L’Ajuntament ha autoritzat 928 parades de llibres i 5.132 de roses. Els districtes de l’Eixample i Ciutat Vella són els que més en tindran.
a rambla del Raval, al districte de Ciutat Vella, torna a ser un eix important per a la celebració de la diada. Des de les deu del matí fins a les vuit de la tarda, una vuitantena d’entitats mostraran la tasca que fan al barri del Raval. Es tracta d’una mostra de la diversitat i pluralitat del teixit social, cultural, comercial i educatiu del barri. A més de llibres i roses, el públic podrà adquirir peces i material artesanal fet pels usuaris de les entitats participants i gaudir de diferents activitats com tallers, contacontes, lectures, presentacions de llibres i actuacions musicals.
Més informació http://www.catacultural.com/per-sant-jordi-roses-i-llibres-a-tota-la-ciutat/

23 d´abril
Sant Jordi és cultura, flors, amor i participació ciutadana. I de la mateixa manera, Barcelona, ciutat oberta, inclusiva i participativa, és Sant Jordi. Cap altra festa uneix els barcelonins amb la seva ciutat com aquesta diada.
Una festa popular és, per definició, una festa que es viu al carrer. Si això és sempre així, encara ho és més el 23 d’abril, dia en què milers i milers de persones surten a passejar per gaudir d’una de les diades més intenses, especials i belles de l’any.
Aquest dia no cal anar a la llibreria per veure llibres. A tot arreu, a qualsevol cantonada, a qualsevol carrer, milers de llibres ocupen vies i places. L’arteria principal de la festa és la Rambla, plena d’estands i autors signant les seves darreres obres, però les llibreries de cada barri també surten al carrer perquè la millor oferta literària inundi Barcelona. Mentrestant, les floristes dibuixen Barcelona amb tots els colors de la primavera i els enamorats es regalen roses com a gest d’amor amb majúscules. Els pastissers fan cavallers i dracs de xocolata, i els forners, deliciosos pans de formatge i sobrassada amb els colors de la senyera. Cadascú fa el seu gest perquè tu puguis fer els teus.
Més informació http://www.catacultural.com/sant-jordi-es-cultura-flors-amor-i-participacio-ciutadana-23-dabril/

El Palau Robert viurà un any més la festa de Sant Jordi el dissabte 23 d’abril, amb la ràdio en directe (RAC1), llibres, llibres electrònics i la Confraria del Cava.
La festa ja començarà el divendres 22, a les 20.30 hores, al Jardí, amb la primera lectura digital en vertical de la història de Sant Jordi. Autors com Lluís Foix, Albert Pla, Olivia Ardey, Elisabet Benavent, Empar Moliner, Toni Hill, Armando Rodera, Myriam Millán, Víctor del Arbol i Coia Valls llegiran un fragment del seu últim llibre des del balcó, a 7 metres d’altura i il·luminats només per la llum de la pantalla del seu Kindle a ritme de jazz, al mateix temps que sobre la façana de l’edifici neoclàssic es projecten les firmes que l’endemà dedicaran als seus lectors amb motiu del dia de Sant Jordi. Es tracta de la primera vegada en els 20 anys de la història d’Amazon que la companyia organitza un acte d’aquestes característiques. Hi participarà la directora de Kindle per España, Mèxic i els EUA, Koro Castellano.
Més informació http://www.catacultural.com/el-palau-robert-viura-un-any-mes-la-festa-de-sant-jordi-el-dissabte-23-dabril-amb-la-radio-en-directe-rac1-llibres-llibres-electronics-i-la-confraria-del-cava/

FNAC SIGNATURES DE LLIBRES · 23 d’abril
Abril es el mes de los libros y su día grande el 23. En esa fecha, Barcelona se echa literalmente a las calles para encontrarse con los mejores autores nacionales e internacionales, que acuden a la ciudad para celebrar con sus lectores la gran fiesta de la lectura.
Un año más, nuestras tiendas acogerán a autores para todos los gustos y públicos. Toma nota y no te quedes sin tu libro firmado.
FNAC TRIANGLE
De 11h. a 12h.
JONAS JONASSON – BLANCA SOLER – LLUÍS FOIX – VETUSTA MORLA – ANNA BALLBONA – MIGUEL ÁNGEL REVILLA y JESUS CINTORA – JESÚS CARRASCO – PILAR RAHOLA – ROC CASAGRAN – LAIA SANZ – MANUEL LOUREIRO – ISASAWEIS – ALMUDENA GRANDES – VÍCTOR AMELA
De 12h. a 13h.
DAVID TRUEBA – JOFRE MARTELL y PERE MEJAN – BELÉN ORTEGA – BLAUMUT – TONI HILL – CÉSAR BONA – JUANJO SÁEZ –  PATRICK NESS y JUAN ANTONIO BAYONA – ISABEL CLARA SIMÓ – JUAN GÓMEZ JURADO – DAVID SAFIER – XAVIER SALA y MARTÍ
De 13h. a 14h.
IBAÑEZ – JAUME BARBERÁ – MIQUI OTERO – BEN BROOKS – MIGUEL NOGUERA – RUSH SMITH – COIA VALLS – JUAN JOSÉ MILLÁS – LUZ GABÁS – RAQUEL CÓRCOLES y LUCÍA TABOADA – FRANCESC CABANA – VÍCTOR DEL ÁRBOL – PATRICIA GABANCHO – MARÍA DUEÑAS – JAIR DOMINGUEZ – MANU TENORIO – GARTH RISK HALLBERG – ELISABET BENAVENT – FERRÁN ADRIÁ
Més informació http://www.catacultural.com/fnac-signatures-de-llibres-%c2%b7-23-dabril/

23 d´abril
Portes obertes a l’Ajuntament
,l’Ajuntament de Barcelona celebra una jornada de portes obertes, de 10.00 a 20.00 hores.
L’accés és totalment gratuït i la ciutadania podrà visitar l’Escala Negra, la Capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, el Saló del Bon Govern, la Sala del Treball, el despatx de l’alcaldessa, el Saló de la Reina Regent, el Saló de Cent, el Saló del Consolat de Mar, la Sala Tàpies, el Despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.
Més informació http://www.catacultural.com/portes-obertes-a-lajuntament-23-dabril/

Sant Jordi Musical 2016.
Dissabte de 11:30 a 20:00
Estrella Damm
C/ Rosselló, 515, 08025 Barcelona.
El teu pla d’aquest Sant Jordi és a l’Antiga Fàbrica: concerts, signatura de discos i llibres, foodtrucks i un munt de sorpreses t’esperen el 23 d’abril al #SantJordiMusical16. No hi faltis!
Més informació http://www.catacultural.com/sant-jordi-musical-2016-dissabte-23-dabril/

Sant Jordi 2016, Recinte Modernistadissabte, 23 de abril – 10:00
Com cada 23 d’abril, Sant Pau celebra la Diada de Sant Jordi amb una jornada d’entrada gratuïta de 10 a 18.30 h. A més, els assistents gaudiran de diverses activitats culturals.
Els estudiants de l’Escola Pàlcam seran els encarregats d’obrir la programació. Ho faran amb una lectura pública de les obres que estan treballant a l’aula. Serà a partir de les 10.30 h, als jardins del conjunt modernista.
La literatura donarà pas a la música. A les 12 h tindrà lloc l’actuació de la Balkan Paradise Orchestra, un conjunt musical format per Mila González i Alba Careta (trompetes), Eva Garin (clarinet), Alba Ramírez (trompa), Maria Cofan (trombó), Maria Astallé (trombó baix), Olivia Casas (tuba) i Eli Fabregas (percussió). Interpretaran els temes més característics del folklore gitano dels Balcans inspirant-se en grups com Fanfare Ciocarlia o Boban & Marko Markovic. Peces tradicionals de Grècia, Albània, Turquia, Sèrbia, Montenegro i Romania, que combinaran amb cançons mítiques del jazz i el pop adaptades als ritmes balcànics.
Més informació http://www.catacultural.com/sant-jordi-2016-recinte-modernista-dissabte-23-de-abril-1000/

El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la Biblioteca Arús obrirà d’11 a 14 h
Es podrà visitar les seves sales decorades amb ikebanes (art floral japonès) i bonsais i veure l’exposició de llibres sobre la Xina.
A les 12 h la gran pianista Yoko Suzuki farà un concert amb els seus amics.
Per assistir al concert es recomana fer reserva a administracio@bpa.es o bé trucar a la Biblioteca.
Aforament limitat.
Més informació http://www.catacultural.com/el-23-dabril-diada-de-sant-jordi-la-biblioteca-arus-obrira-d11-a-14-h/

Els Hotels de Barcelona han preparat plans genials per a què gaudeixis d´un Sant Jordi inolbidable
a la ciutat.
Més informació http://mesqhotels.cat/cercador/que-vols-fer:sant-jordi/
http://www.catacultural.com/els-hotels-de-barcelona-han-preparat-plans-genials-per-a-que-gaudeixis-dun-sant-jordi-inolbidable/