El Palau Robert viurà un any més la festa de Sant Jordi el dissabte 23 d’abril, amb la ràdio en directe (RAC1), llibres, llibres electrònics i la Confraria del Cava.

santjordi299_1_jpg_860140977

El Palau Robert viurà un any més la festa de Sant Jordi el dissabte 23 d’abril, amb la ràdio en directe (RAC1), llibres, llibres electrònics i la Confraria del Cava.

La festa ja començarà el divendres 22, a les 20.30 hores, al Jardí, amb la primera lectura digital en vertical de la història de Sant Jordi. Autors com Lluís Foix, Albert Pla, Olivia Ardey, Elisabet Benavent, Empar Moliner, Toni Hill, Armando Rodera, Myriam Millán, Víctor del Arbol i Coia Valls llegiran un fragment del seu últim llibre des del balcó, a 7 metres d’altura i il·luminats només per la llum de la pantalla del seu Kindle a ritme de jazz, al mateix temps que sobre la façana de l’edifici neoclàssic es projecten les firmes que l’endemà dedicaran als seus lectors amb motiu del dia de Sant Jordi. Es tracta de la primera vegada en els 20 anys de la història d’Amazon que la companyia organitza un acte d’aquestes característiques. Hi participarà la directora de Kindle per España, Mèxic i els EUA, Koro Castellano.

L’endemà, 23 d’abril, RAC1 començarà el dia 23 l’emissió de la programació en directe des del Jardí a les 10 hores amb el programa “Via lliure”, que condueix Xavi Bundó fins a les 12 hores. A continuació, arribarà l’hora del “Primera pedra”, amb Jordi Margarit, de les 12 a les 14 hores. La programació continua a la tarda amb RAC1,que oferirà els concerts de The Big Jamboree, a partir de les 17 hores, i del grup ROCK.CAT, a les 18.30 hores.

La Confraria del Cava també participa en la festa amb la col·laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya. Totes les persones que comprin algun llibre a la parada de l’Editorial Claret del Jardí o en alguna de les llibreries properes al Palau Robert seran obsequiades amb un punt del llibre de la Confraria que també servirà com a val per a una copa de cava, La novetat de la campanya d’enguany és que el disseny del punt del llibre s’inspirarà en el dibuix que la penedesenca Anna Montgay ha creat per fer la difusió de la campanya.

Els ciutadans que s’acostin al Palau Robert també tindran l’oportunitat de visitar les exposicions següents: «Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3»; «Comediants. Inventors d’un nou llenguatge»; «Rafael Patxot. Mecenes, científic…, l’home» i «Peralada, 30 anys en imatges».