DESTACATS JAMBOREE · DEL 5 AL 12 DE JULIOL ’22

5 Dimarts 19h i 21h· Jazz · Preu: 15€

FOCUSYEAR BAND 22

Dima Bondarev trompeta, Roberto Nieva saxo alt, Alden Hellmuth saxo alt, Fernando Brox flauta travessera, Julia
Perminova piano, Yvonne Rogers teclats, Thiago Alves contrabaix, Aaron Dolman bateria.

Focusyear Band és el resultat d’una beca d’estudis a la Musik Akademie de Basel. Una formació composada per vuit estudiants seleccionats entre milers de sol·licituds i guardonats amb un any d’estudis a una de les millors escoles de jazz contemporani del món. Un curs amb professors com Sullivan Fortner, Cris Davis, Jeff Ballard, Miguel Zenón, Chris Cheek, Aaron Parks, Lionel Loueke, Guillermo Klein, Jorge Rossy o Larry Grenadier, entre d’altres. En la seva darrera edició, l’Akademie ha seleccionat al malagueny Fernando Brox. Flautista molt conegut per l’escena de la nostra ciutat, perquè després de formar-se al Music al Royal College de Londres, ha estat uns anys desenvolupant projectes a Barcelona. La Focusyear 22 iniciarà la seva gira internacional al Masimas Festival. 

Tota una oportunitat per descobrir joves talents més selectes de l’escola més admirada dels darrers anys.


8 Divendres a les 19h i 21h · Jazz fusió / Jazz rock· Preu: 15€

DAS TRIO

Nagy Ábel teclats, Sárdi Ádám baix elèctric, Fábry Adonisz bateria.
Tres joves talents de Budapest van fundar aquest trio amb la intenció de cercar un “so únic,” apunten, sensorial i amb un llenguatge que expressi “sentiments i expliqui històries.” Per tot plegat han forjat un estil enquadrable en l’estètica del jazz -fusió —o directament del jazz-rock— en el qual amalgamen la personalitat de cada un dels membres de la banda. En la seva fecunda trajectòria, Das Trio ha triomfat en diversos concursos i ha comptat amb la col·laboració de reconeguts músics de l’escena europea: Vincent Mascart, Luca Kezdy i Edina Szirtes ‘Mokus’, entre d’altres. L’any 15 van publicar el seu primer disc i el 2017 van fer la primera gira. D’aleshores ençà han recorregut mitja Europa amb la seva original fórmula, que inclou temes propis i arranjaments d’estàndards. La seva és una música energètica i que agrada a públics molt diversos. 
 

12 Dimarts 19h i 21h · Jazz · Preu: 27€ anticipada – 30€ taquilla
WOLFGANG MUTHSPIEL TRIO
Wolfgang Muthspiel guitarra, Larry Grenadier contrabaix, Jorge Rossy batería

L’austríac Wolfgang Muthspiel (1965) és un dels guitarristes més influents de la seva generació. Format al New England Conservatory i al bostonià Berklee College of Music, Muthspiel va debutar cap a mitjans dels 90 al quintet de Gary Burton, un inici sens dubte de gala. Va viure a Nova York i va a fer feina al servei de figures de diversos estils: de Paul Motian a Yossou N’Dour, passant per Trilok Gurtu, Maria Joao, Dave Liebman, Gary Peacock, Dhafer Youssef, Peter Erskine i un llarg etcètera. En l’actualitat, viu a Viena. Com a creador, ha comptat amb la col·laboració d’il·lustres com ara Brad Mehldau, Brian Blade, Ambrose Akinmusire i Jorge Rossy, entre d’altres. També ha coliderat grups com el cèlebre trio MGT (Wolfgang Muthspiel, Slava Grigoryan i Ralph Towner) i ha enregistrat en segells com ECM. Al Jamboree actuarà amb un dels seus grups més celebrats, Wolfgang Muthspiel Trio, una formació bastida des de la complicitat entre els seus integrats, melodiosa, atmosfèrica, cadenciosa i, sobretot, excelsa.