La mostra de cinema de les nits d’estiu se celebrarà tots els dijous del 7 de juliol a l’11 d’agost a la Platja de Sant Sebastià (Barceloneta) 


 
 
CINEMA LLIURE TORNA A LA PLATJA DE BARCELONA!

La mostra de cinema de les nits d’estiu se celebrarà tots els dijous del 7 de juliol a l’11 d’agost a la Platja de Sant Sebastià (Barceloneta) 
 
Cinema Lliure a la Platja torna a la sorra a Barcelona, després de dues edicions al CEM La Mar Bella, on hi havia aforament limitat i reserva prèvia. Així, la mostra de cinema independent a la platja torna a la Platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta, on sempre s’ha celebrat des que va néixer el projecte, ara fa 11 anys. 
 
Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol – és a dir, quan sigui fosc per assegurar una bona visibilitat de la pantalla, normalment entre les 21.30h i les 22h – tots els dijous del 7 de juliol a l’11 d’agost. Abans de cada llargmetratge es projectarà un curtmetratge del festival FILMETS i hi haurà un dia en què es projectarà un curtmetratge de la convocatòria Nou Talent, adreçada a estudiants de cinema de Catalunya i Mallorca.

BON CINEMA PER A TOTS ELS PÚBLICS
Cinema Lliure a la Platja programa pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, es té en compte tots els públics perquè tothom pugui gaudir del bon cinema de les nits d’estiu. Així, hi haurà una sessió adreçada al públic familiar perquè els més petits també puguin gaudir del bon cinema de les nits d’estiu a la platja.
 
En algunes sessions també es convida a professionals del cinema per oferir una experiència cultural propera i enriquidora, amb col·loquis i debats entorn a les pel·lícules que es projecten.

CINEMA LLIURE A LA PLATJA S’EXPANDEIX A MALLORCA I ALTRES TERRITORIS
Cinema Lliure a la Platja enguany arriba també a Mallorca, on la mostra començarà el 29 de juny. Les platges on se celebrarà la mostra són Palma, Pollença i Andratx. A més de Mallorca, Cinema Lliure a la Platja arriba per primer cop a Vilanova i la Geltrú i Sitges, de manera que any rere any el projecte es consolida i arriba a nous públics que volen gaudir del bon cinema de les nits d’estiu.


 
  
Vine a gaudir del bon cinema
de les nits d’estiu a la platja!
 

Segueix-nos a les xarxes socials:cinemalliure.com/platja

 
Cinema Lliure és una iniciativa de la productora audiovisual Mago Production
_______________________________________________________________________