El 15 d’octubre Barcelona tornarà a vestir-se de colors per acollir el CORREBARRI

cabecera_correbarri_web

 

 

 

El 15 d’octubre Barcelona tornarà a vestir-se de colors per acollir el CORREBARRI, la cursa popular de 10 quilòmetres que enfronta als 10 districtes barcelonins en un duel atlètic per establir quin és el més ràpid de la ciutat. Aquesta tarda, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, s’ha fet la presentació oficial d’aquesta prova que enguany celebra la sisena edició i que ha aconseguit fer-se amb un lloc destacat al calendari de curses català. Com ja és tradició, l’acte ha servit per conèixer als padrins del CORREBARRI 2017, deu coneguts barcelonins que han vestit per primera vegada les samarretes oficials de cadascun dels 10 districtes. Les samarretes són de deu colors diferents i aquest any duen símbols arquitectònics de cadascun dels districtes de la ciutat comtal al dors.

En aquesta sisena edició de la cursa, han acceptat el repte de ser padrins del CORREBARRI 2017 les periodistes Imma Casares (Sant Andreu) i Carme Barceló (Eixample), l’empresari Enric Crous (Eixample), els actors Marc Rodríguez (Gràcia), Toni Moog (Ciutat Vella), Andrés Torres (Sant Martí), Mariona Tena (Les Corts) i Ricard Balada (Nou Barris), el grup musical Los Manolos (Sants-Montjuïc), l’ex-jugadora de bàsquet Cindy Lima (Horta-Guinardó) i el jugador d’handbol Víctor Tomàs (Sarrià-Sant Gervasi).

A més dels padrins, l’acte ha comptat amb l’assistència del Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. David Escudé, el President del CN Atlètic-Barceloneta, el Sr. Julián García i el Director de comunicació del Grup Damm, el Sr. Frederic Segarra.

El proper 15 d’octubre, una cita amb el teu districte
Amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, el CORREBARRI transcorre per les principals vies de Ciutat Vella i del Port de Barcelona. Es caracteritza per ser un circuit pla i molt ràpid, ideal per buscar millor marca personal.

El districte de Sant Martí té una “Copa de Campions” en propietat i 1 victòria de cara a conquerir la 2a “Orelluda”. Però l’any passat, Sant Andreu va acabar amb l’hegemonia del desè districte barceloní i va guanyar el cinquè CORREBARRI.

Patrocinada per Estrella Damm, organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i del Port de Barcelona, el CORREBARRI és una de les curses amb doble puntuació a la Lliga Championchip i està inclosa al calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.