El Cavernícola», amb Nancho Novo, arriba al Teatre Poliorama de Barcelona durant 4 úniques setmanes (del 6 al 31 de maig)

El Cavernícola», amb Nancho Novo, arriba al Teatre Poliorama de Barcelona durant 4 úniques setmanes

cartell_el_carverncola_400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•Després de 6 anys d’èxit ininterromput a Madrid, Nancho Novo representarà El Cavernícola a la capital catalana del 6 al 31 de maig
•El monòleg més representat de la història de Broadway, ha estat qualificat pel New York Times com «un fenomen únic»
•Aborda els temes més comuns de les relacions entre els dos sexes, amb grans dosis d’ironia
•Més de 1.500 representacions i 800.000 espectadors avalen l’èxit de l’espectacle a l’Estat espanyol

Nancho Novo serà El Cavernícola del 6 al 31 de maig al Teatre Poliorama de Barcelona. Considerat el monòleg més representat de la història de Broadway, té com a tema principal la interminable guerra de sexes i les relacions de parella. Més de 1.500 representacions i 800.000 espectadors avalen l’èxit de l’espectacle a l’Estat espanyol, representat a Madrid i Barcelona i que l’any 2.000 va guanyar el prestigiós premi britànic Laurence Olivier per la millor obra d’entrenament.

El monòleg, escrit per Rob Becker i representat per ell mateix als Estats Units durant els noranta, s’ha convertit en un èxit de públic i crítica en més de 30 països, sent traduït a un total de 16 idiomes diferents i gaudit per més de 8 milions de persones a tot el món. Dirigit per Marcus Von Watchel, El Cavernícola presenta divertides percepcions sobre el feminisme contemporani, la sensibilitat masculina i les zones erògenes aprofundint, sempre amb humor, en els temes més comuns de les relacions entre els dos sexes. Nancho Novo, que porta més de sis anys representant El Cavernícola, també ha dirigit l’obra a Miami i al Brasil.

Nancho Novo és El Cavernícola

Nancho Novo és un actor i cantant nascut a La Corunya el 1958. Va estudiar Medicina a Santiago de Compostel·la però va deixar la carrera a la meitat i es va desplaçar a Madrid per incorporar-se a la Escuela de Arte Dramático y Danza. Combina la seva carrera d’actor amb la de cantant, compositor i guitarrista de rock en el grup Los castigados sin postre. És col·laborador del programa Hoy por Hoy Madrid de la Cadena Ser i ha realitzat actuacions a El Club de la Comedia. Nancho Novo ha actuat en més de vint pel·lícules, tres sèries de televisió i més de quinze obres de teatre. També ha dirigit muntatges teatrals en set ocasions i, al llarg de la seva carrera professional, ha rebut un gran nombre de premis com ara el Premi Biznaga de Plata al Millor Actor de Repartiment al Festival de Cinema Espanyol de Màlaga per Tuya Siempre o dos Premis de la Unió d’Actors per La ardilla roja en 1993 (Millor interpretació revelació) i La Celestina en 1996 (Millor interpretació secundària de cinema).

Del 27 de febrer al 5 d’abril d’aquest any Nancho Novo ha protagonitzat al Teatre Maria Guerrero l’obra Salvator Rosa o el artista, dirigida per Francisco Neiva, amb un gran èxit de públic i critica. La seva feina com a actor, director i productor es veu complementada per les col·laboracions que ha fet com a articulista a Diario 16, El Periódico de Catalunya i El Mundo. A més, també ha publicat les novel·les El solateras (2005), Despertar (2012) i l’assaig El Cibernícola (2014).

FITXA TÈCNICA

Autor: Rob Becker

Adaptació: Nancho Novo

Director: Marcus von Wachtel

Actor: Nancho Novo

Escenografia: Miguel Brayda

Vestuari: Clara Bilbao

Cap tècnic: Luis Abad

Producció: Iria Producciones S.L y Theater Mogul

INFORMACIÓ PRÀCTICA

TEATRE POLIORAMA

Rambla dels Estudis, 115, 08002 Barcelona. [933 177 599]

http://www.teatrepoliorama.com/es/el-cavernicola/

Funcions:

De dimecres a divendres a les 21:00h

Dissabtes a les 20:00h i a les 22:00h

Diumenges a les 19:00h

Preu: 20 euros (promoció especial a 15€ per les funcions del 6 al 10 de maig)

Descompte del 25%: tercera edat i joves fins als 25 anys.

——————————————————–

NOTA DE PRENSA [TEATRO] | CAT/CAS

“El Cavernícola”, con Nancho Novo, llega al Teatro Poliorama de Barcelona durante 4 únicas semanas

•Tras 6 años de éxito ininterrumpido en Madrid, Nancho Novo representará El Cavernícola en la capital catalana del 6 al 31 de mayo
•El monólogo más representado de la historia de Broadway, ha sido calificado por el New York Times como “un fenómeno único”
•Aborda los temas más comunes de las relaciones entre los dos sexos, con grandes dosis de ironía
•Más de 1.500 representaciones y 800.000 espectadores avalan el éxito del espectáculo en España

Barcelona, abril 2015 – Nancho Novo será El Cavernícola del 6 al 31 de mayo en el Teatro Poliorama de Barcelona. Considerado el monólogo más representado de la historia de Broadway, tiene como tema principal la interminable guerra de sexos y las relaciones de pareja. Más de 1.500 representaciones y 800.000 espectadores avalan el éxito del espectáculo en España, que ha sido representado en Madrid y Barcelona y que en el año 2.000 ganó el prestigioso premio británico Laurence Olivier por la mejor obra de entrenamiento.

El monólogo, escrito por Rob Becker y representado por él mismo en Estados Unidos durante los noventa, se ha convertido en un éxito de publico y crítica en más de 30 países, siendo traducido a un total de 16 idiomas distintos y disfrutado por más de 8 millones de personas en todo el mundo. Dirigido por Marcus Von Watchel, El Cavernícola presenta divertidas percepciones sobre el feminismo contemporáneo, la sensibilidad masculina y las zona erógenas profundizando, siempre con humor, en los temas más comunes de las relaciones entre los dos sexos. Nancho Novo, que lleva más de seis años siendo El Cavernícola, también ha dirigido la obra en Miami y en Brasil.

Nancho Novo es El Cavernícola

Nancho Novo es un actor y cantante nacido en La Coruña en 1958. Estudió Medicina en Santiago de Compostela pero en mitad de la carrera lo dejo y se desplazó a Madrid para incorporarse a la Escuela de Arte Dramático y Danza. Combina su carrera de actor con la de cantante, compositor y guitarrista de rock en el grupo Los castigados sin postre. Es colaborador del programa Hoy por Hoy Madrid de la Cadena Ser y ha realizado actuaciones en El Club de la Comedia. Nancho Novo ha actuado en más de veinte películas, tres series de televisión y más de quince obras de teatro. También ha dirigido montajes teatrales en siete ocasiones y, a lo largo de su carrera profesional, ha recibido un gran numero de premios como por ejemplo el Premio Biznaga de Plata al Mejor Actor de Reparto en el Festival de Cine Español de Málaga por Tuya Siempre o dos Premios de la Unión de Actores por La ardilla roja en 1993 (Mejor interpretación revelación) y La Celestina en 1996 (Mejor interpretación secundaria de cine).

Del 27 de febrero al 5 de abril, Nancho Novo ha protagonizado en el Teatro Maria Guerrero la obra Salvator Rosa o el artista, dirigida por Francisco Neiva, con un gran éxito de público y critica. Su trabajo como actor, director y productor se ve complementado por las colaboraciones que ha hecho como articulista en Diario 16, El Periódico de Catalunya y El Mundo. Además también ha publicado las novelas El solateras (2005), Despertar (2012) y el ensayo El Cibernícola (2014).

FICHA TÉCNICA

Autor: Rob Becker

Adaptación: Nancho Novo

Director: Marcus von Wachtel

Actor: Nancho Novo

Escenografía: Miguel Brayda

Vestuario: Clara Bilbao

Jefe técnico: Luis Abad

Producción: Iria Producciones S.L y Theater Mogul

INFORMACIÓN PRÁCTICA

TEATRO POLIORAMA

Rambla dels Estudis, 115, 08002 Barcelona. [933 177 599]

http://www.teatrepoliorama.com/es/el-cavernicola/

Funciones:

De Miércoles a Viernes a las 21:00h

Sábados a las 20:00h y a las 22:00h

Domingos a las 19:00h

Precio: 20 euros (promoción especial a 15€ para las funciones del 6 al 10 de mayo)

Descuento del 25%: tercera edad y jóvenes hasta 25 años.