Nova edició de l’Emocions Market (del 12 al 14 de maig)

Del 12 al 14 de Maig a Vilassar de Dalt
Nova edició de l’Emocions Market

Emocions Market 1

 

 

 

 

 

 

 

El complex hoteler, esportiu i comercial Sorli Emocions a collirà una nova edició de “Emocions Market”, una trobada de tendències que del 12 al 14 de maig combinarà moda, disseny, lifestyle , gastronomia, decoració, música en directe i diverses activitats per gaudir amb amics o en família.

Els dies 12, 13 i 14 de maig el complex comercial i esportiu Sorli Emocio ns acollirà una nova edició de l’Emocio ns Market , un
esdeveniment social de referència que es celebra a Vilassar de Dalt (Maresme) i que espera rebre 5.000 visitants.

Basat en el “concept store” on trobar des de productes gourmet o d’alta cosmètica fins a moda, joieria, decoració i art, l’Emoc ions Market té lloc sota dues haim es de 400 i 200 metres quadrats on l’entrada i el pàrquing son gratuïts.

La haima més gran acollirà la mo stra de tendències, complements i objectes de la llar,entre d’altres productes i la segona constituirà l’espai Damm. Un chill out on relaxar – se, prendre l’aperitiu i xerrar tot amb música en directe a càrrec d’Eva Mariol (dissabte 13 i diumenge 14 de 12.30 a 14h) i de The blues prisioners (dissabte 13 de 18 a 19.30h).

“Emocions Market” també comptarà amb una variada ofe rta gastronòmica sobre rodes amb diversos foodtrucks i amb diferents activitats infantils.

Sorli Emocions
El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: el Sorli Emocions, amb un hotel de quatre estrelles , zona comercial i gastronòmica, i el Sorli Sport, un centre
esportiu amb innovadores instal·lacions .
El centre comercial , de més de 3.000 m², ofereix primeres marques en perfumeria, cosmètica, complements, paraments de la llar, llibreria, alimentació i vins . També compta amb un espai on s’imparteixen tallers i cursos de cuina.