Teatro

Ruz-Bárcenas de JORDI CASANOVAS (Lliure de Montjuïc) Del 16 al 21 de desembre

Ruz-Bárcenas de JORDI CASANOVAS
direcció
ALBERTO SAN JUAN

ruzbarcenas_esp

 

 

 

Ruz – Bárcenas

© Teatro del barrio

 

 

 

Montjuïc

Espai Lliure – del 16 al 21 de desembre

Alberto San Juan i Jordi Casanovas porten a escena el cas Bárcenas. Seria una gran farsa si no fos que és real.

15 de juliol del 2013. Bárcenas i Ruz es tornen a trobar. Nervis i expectatives a l’Audiència Nacional. Luis Bárcenas fa tres setmanes que ha ingressat al centre penitenciari de Soto del Real per ordre del jutge Pablo Ruz. Bárcenas prestarà declaració per desmentir el que ha afirmat en declaracions anteriors. Ruz es convertirà en blanc de totes les mirades. Tot allò que diguin avui en aquesta sala de l’Audiència Nacional podria fer trontollar tot un partit i tot un govern. O bé no.

Aquest text és una dramatúrgia a partir de la transcripció de la declaració que Luis Bárcenas va fer davant del jutge Pablo Ruz el dia 15 de juliol del 2013 a l’Audiència Nacional. No s’hi ha afegit cap informació que no contingui la transcripció. Només se n’han modificat, retallat o reestructurat alguns fragments. Totes i cada una de les paraules i dels noms que es diuen i es poden sentir en aquest espectacle es van dir i es van poder sentir el 15 de juliol del 2013 a l’Audiència Nacional.

intèrprets
Pedro Casablanc
Luis Bárcenas
Manolo Solo jutge
Pablo Ruz

escenografia i vestuari Teatro del Barrio / il·luminació Raúl Baena

coproducció Teatre Lliure i Teatro del Barrio

espectacle en castellà
durada aproximada 1h. 10′ sense pausa

16/12 després de la funció Debat sobre corrupció. Amb Ada Colau, David Fernández i Enric Juliana. Moderarà Alberto San Juan

seguiu #RuzBarcenas al twitter