Barcelona acull la primera Wonder Photo Shop d’Europa ( 8 d´octubre)

wonder_photo_shop_120

 

 

 

Barcelona acull la primera Wonder

Photo Shop d’Europa

  • El 8 d’octubre obre oficialment les seves portes, a Gran de Gràcia, 1

 

  • La capital catalana és la ciutat escollida per liderar el nou concepte d’espai fotogràfic a Europa

 

  • Wonder Photo Shop revoluciona el sector retail i aspira a capitanejar la reconversió de la botiga de fotografia a Espanya i Portugal

 

  • El nou servei de printing fotogràfic obre innombrables opcions a l’usuari per gestionar el seu món d’imatges

 

  • Aterra a casa nostra després del gran èxit aconseguit amb la recent obertura dels seus centres a Àsia i Amèrica

El 8 d’octubre obrirà les seves portes la primera Wonder Photo Shop d’Europa. Ho farà al cor de la capital catalana, al carrer Gran de Gràcia número 1, i de la mà de Fujifilm. Amb la seva amplíssima gamma de serveis d’impressió i trencant la dicotomia entre fotografia digital i analògica, el nou centre permetrà a la generació smartphone explotar al màxim la seva creativitat personal. En plena reconversió del sector retail, i tal i com ja va fer amb les càmeres instantànies, Fujifilm

 També  aspira a liderar el nou concepte de botiga fotogràfica basada en l’experiència de l’usuari.

L’any 2000, a Espanya cada habitant feia de mitjana 36 fotos a l’any, però actualment gràcies a la tecnologia i l’ocupació continuat dels telèfons mòbils intel·ligents, l’ús de les imatges és constant, tant en l’esfera professional com personal. Retoquem, editem i compartim les nostres imatges virtualment. Però, on les guardem? Què fem després amb elles? Quina vida els podem donar? Wonder Photo Shop obre a Barcelona aquest espai a l’avantguarda del sector retail per descobrir a l’usuari un nou món creatiu, sorprenent, màgic i únic. Aterra a Europa després de l’èxit del seu primer establiment obert a Tòquio, al febrer de 2014, i de les més recents obertures a Xangai, Singapur i Colòmbia.

A la Wonder Photo Shop es troba també un espai destacat per les càmeres analògiques i instantànies INSTAX, amb les últimes novetats i els seus accessoris, a més de productes del sector handmade, com àlbums de fotos, accessoris de scrap-booking i adhesius per clips i marcs .

A més de productes i serveis, en la Wonder Photo Shop es podrà utilitzar un estudi fotogràfic per a la realització de selfies i Photobooth, amb un equip professional, un croma i elements per a les fotos més divertides a disposició dels usuaris.

Els clients poden també, a més de fotos en paper, obtenir les imatges dels seus dispositius en una gran varietat de materials: vidre, fusta, metacrilat, alumini, o forex, així com crear-se àlbums personalitzats i tot tipus d’objectes de regal i decoració.

Finalment, la Wonder Photo Shop també comptarà amb una vitrina d’exposició de la cada vegada més popular gamma de càmeres digitals i òptiques Fujifilm Sèrie X, caracteritzada per la seva atractiva combinació de tecnologia d’avantguarda i disseny retro, i que ja compta amb nombrosos fotògrafs professionals de reconegut prestigi entre els seus usuaris habituals.