Us deixem algunes propostes per le Diada de Sant Jordi

 

 

sant_jordi_mobil_CAT

 Sant Jordi. Sant Jordi és la festa dels gestos. Gestos en forma de llibres i roses per a les persones que més estimem.

El 23 d’abril milers de persones surten a passejar per gaudir d’una de les diades més intenses, especials i belles de l’any. Una vegada més, la Rambla és l’epicentre d’una festa que arriba a tots els barris de la ciutat.

Sant Jordi és cultura, flors, amor i participació ciutadana. I de la mateixa manera, Barcelona és Sant Jordi. Cap altra festa uneix els barcelonins amb la seva ciutat com aquesta diada.

Enguany, la Diada presenta novetats i creix amb tot un seguit d’activitats literàries prèvies que tindran lloc del 20 al 22 d’abril i que faran que aquest Sant Jordi sigui, encara més si fos possible, la gran festa de la literatura. El tret de sortida a les activitats de Sant Jordi serà el 20 d’abril, tres dies abans de la Diada, amb el tradicional Pregó de la Lectura al Saló de Cent, que aquest any serà a càrrec de Yasmina Reza.

http://www.catacultural.com/sant-jordi-23-dabril/

Per Sant Jordi, llibres… i també discos
 
santi-jordi-musical-damm
 
 L

’Antiga Fàbrica Damm proposa una diada molt especial, amb quatre escenaris, música en directe, signatures i l’extensió de la literatura a partir de les cançons

 El ritual de Sant Jordi, ja ho saps, és el següent: regalem roses, regalem llibres, sortim al carrer, comprem més roses, comprem més llibres, busquem els nostres autors preferits perquè ens els firmin i passem un dia en bona companyia, convivint amb la ciutat i respirant cultura. Ara bé: podem modificar aquest guió? Hi ha opcions? I si fem un Sant Jordi musical? Aquesta ha estat la idea de l’Antiga Fàbrica Damm, que organitza el Sant Jordi Musical Live, una diada on a més de llibres sobre música també hi trobaràs discos, i en comptes d’escriptors qui signaran seran els cantants. Tot repartit en quatre escenaris, durant gairebé dotze hores seguides.

Des del moment en què Bob Dylan és premi Nobel de literatura, una cançó té la mateixa categoria que un poema –com a mínim potencialment– i activitats com aquesta queden perfectament justificades en el context de Sant Jordi. A l’escenari Moll de Càrrega hi actuaran artistes com Blaumunt, Dani Nel·lo o Miqui Puig; a l’escenari Sala de Màquines hi seran, entre d’altres, Joan Miquel Oliver, Coriolà o Enric Montefusco; la Sala de Bàscules serà per als DJs, i la sala Cocció, per a joves promeses del pop-folk local com Pavvla, Cálido Home o Roger Usart.

http://www.catacultural.com/sant-jordi-musical-live-23-dabril/

 
12645014_950084755046934_7659968049541743830_n
  
Diumenge de 14:00 a 14:30
Estrella Damm C/ Rosselló, 515, 08025 Barcelona

  
CONCERT SORPRESA ABARCELONA!
GRATUÏT I DE 20min.
ATENCIÓ!!!
L’accès és limitat i hi haurà moltíssima gent! Veniu amb temps cap a les 11h-12h del migdia. Esl concerts començaran ben d’hora 
 

 Quim Monzó, Elisenda Roca o Francisco Ibáñez estaran signant els seus llibres al centre comercial el proper diumenge al Sant Jordi més multitudinari

El Sant Jordi es celebrarà amb una gran festa al C.C. El Triangle, que per la seva situación estratègica a l’emblemàtica Plaça Catalunya, 1, comptarà amb la presència dels autors més cobejats del moment i obrirà totes les seves botigues i restaurants per a que tots els visitants puguin gaudir d’aquest dia tan especial amb un llibre i una rosa al centre de la ciutat de Barcelona.

Com cada any, importants autors del nostre país es donaran cita al FNAC del C.C. El Triangle per a celebrar la Diada de Sant Jordi i signar exemplars, entre els que destaquen Elisabet Benavent, Jordi Costa, Elisenda Roca, Quim Monzó, Pablo Carbonell, Francisco Ibáñez, Vanesa Lorenzo, Baltasar Garzón, Carme Riera, Jesús Cintora, Lluís Gavaldà, Natza Ferré, Lucía Etxebarría, Óscar Andreu, Pilar Rahola, Xavier Bosch, Antonio Baños, Javier de las Muelas, los hermanos Torres, Christian Escribà, Màrius Serra, Emilio Aragón, Josef Ajram, Lluis Bassat, Mónica Carrillo, Christian Gálvez, Marta Robles, Sandra Berneda, Elsa Punset, Samanta Villar, David Trueba, Xavier Sardà, Albert Espinosa, Carlos Sadness, Isabel Clara-Simó… que estaran junt a altres escriptors atenent a tots els visitants el proper diumenge 23 d’abril de 11h a 2

http://www.catacultural.com/destacats-autors-es-donaran-cita-al-c-c-el-triangle-per-celebrar-la-diada-de-sant-jordi-2017/

El diumenge 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Barcelona celebra una jornada de portes obertes, de 10.00 a 20.00 hores.

portes_obertes_2017_528x228

 

  L’accés és totalment gratuït i la ciutadania podrà visitar l’Escala Negra, la Capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, el Saló del Bon Govern, la Sala del Treball, el despatx de l’alcaldessa, el Saló de la Reina Regent, el Saló de Cent, el Saló del Consolat de Mar, la Sala Tàpies, el Despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.

http://www.catacultural.com/el-diumenge-23-dabril-coincidint-amb-la-diada-de-sant-jordi-lajuntament-de-barcelona-celebra-una-jornada-de-portes-obertes-de-10-00-a-20-00-hores/

image002

54 parelles accediran al balcó principal de La Pedrera per celebrar Sant Jordi de manera especial

  La Pedrera convida a visitar de manera exclusiva el balcó principal de la Casa Milà en un dels dies més especials de l’any. Durant la diada de Sant Jordi, les parelles podran pujar al balcó per fer-se entrega de la rosa o el llibre. Des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda un total de 54 parelles podran accedir al balcó principal de La Pedrera, de manera exclusiva, per a celebrar d’una manera especial la diada. Les inscripcions gratuïtes per accedir al balcó principal s’han obert aquest matí a través de la web oficial de La Pedrera i s’han exhaurit ràpidament. Amb aquesta iniciativa que se celebra per segon any, La Pedrera vol connectar d’una manera molt directa amb l’ambient que es viu al carrer i a tota la ciutat de Barcelona en una data tan emblemàtica com és la diada de Sant Jordi. La Casa Milà obre a la ciutadania un espai habitualment tancat al públic d’aquest edifici icònic de l’arquitecte Antoni Gaudí. 

http://www.catacultural.com/la-pedrera-celebra-sant-jordi-amb-tu/

 

 Viladrau ens animarà a dir més “t’estimos” amb el seuT’estimòmetre per Sant Jordi

 ·         La marca d’aigua Viladrau, amb l’ajuda de l’Escola Neuro-científica de l’Amor, ha dissenyat un dispositiu que ens donarà l’empenta que necessitem per dir-nos més t’estimo: El T’estimòmetre

 ·         És fàcil que amb la rutina del dia a dia no demostrem quant estimem a la nostra parella

 ·         El T’estimòmetre serà el proper 23 d’abril al Gallery Space de l’Hotel Gallery per a tothom que vulgui mesurar els “t’estimo” que hauria de dir-li a la seva parella.

El proper 23 d’abril Viladrau celebrarà la romàntica diada de Sant Jordi animant-nos a dir més “t’estimo” amb el T’estimòmetreque ha dissenyat juntament amb l’Escola Neuro-científica de l’Amor i que posarà a disposició de les parelles que vulguin provar-lo.

Son molts els professionals especialitzats en psicoteràpia de parelles que remarquen la importància de dir t’estimo, doncs fer-ho consolida la parella, transmet seguretat i confiança i manté la salut de la relació.

 Download

 http://www.catacultural.com/el-testimometre-estara-ubicat-al-gallery-space-de-lhotel-gallery-just-a-lacces-del-carrer-rossello-durant-tot-el-dia-de-sant-jordi-i-diagnosticara-a-les-parelles-de-mane/

 

 
#SantJordiBcn2017
 
817110
 
 
 
 
 
 
 
Media vida es una magistral pieza de relojería narrativa, que combina la novela psicológica con el retrato social sin que se vean las costuras, para desembocar en una inesperada vuelta de tuerca final que hará pensar a más de un lector. Un logrado giro argumental que se sostiene en buena parte gracias a la utilización narrativa de elementos sencillos de la vida cotidiana, como un viejo paraguas de lunares o unas tijeras de bordar, entre otros, que adquieren un gran peso simbólico en el devenir de la historia.