El T’estimòmetre estarà ubicat al Gallery Space, de l’Hotel Gallery, just a l’accés del carrer Rosselló, durant tot el dia de Sant Jordi, i diagnosticarà a les parelles de manera gratuïta amb el seu test de l’amor

 

Viladrau ens animarà a dir més “t’estimos” amb el seuT’estimòmetre per Sant Jordi

 

·         La marca d’aigua Viladrau, amb l’ajuda de l’Escola Neuro-científica de l’Amor, ha dissenyat un dispositiu que ens donarà l’empenta que necessitem per dir-nos més t’estimo: El T’estimòmetre

 

·         És fàcil que amb la rutina del dia a dia no demostrem quant estimem a la nostra parella

 

·         El T’estimòmetre serà el proper 23 d’abril al Gallery Space de l’Hotel Gallery per a tothom que vulgui mesurar els “t’estimo” que hauria de dir-li a la seva parella.

El proper 23 d’abril Viladrau celebrarà la romàntica diada de Sant Jordi animant-nos a dir més “t’estimo” amb el T’estimòmetreque ha dissenyat juntament amb l’Escola Neuro-científica de l’Amor i que posarà a disposició de les parelles que vulguin provar-lo.

Son molts els professionals especialitzats en psicoteràpia de parelles que remarquen la importància de dir t’estimo, doncs fer-ho consolida la parella, transmet seguretat i confiança i manté la salut de la relació.

 

Download

 

 

 

 

 

 

 

 

És fàcil que amb la rutina del dia a dia no demostrem suficientment que ens estimem. Hauríem de dir més vegades “t’estimo” a la nostra parella? T’has parat alguna vegada a comptar-les?  

I per impulsar-te a que ho diguis molt més i descobreixis com de beneficiós és, Viladrau presenta el T’estimòmetre: el primer dispositiu que calcula la quantitat de ‘t’estimos’ que hauries de dir-li a la teva parella, a través d’un qüestionari dissenyat per l’Escola Neuro-científica de l’Amor, institució que ensenya sobre el grau de compatibilitat romàntica entre dues persones.

El T’estimòmetre estarà ubicat al Gallery Space, de l’Hotel Gallery, just a l’accés del carrer Rosselló, durant tot el dia de Sant Jordi, i diagnosticarà a les parelles de manera gratuïta amb el seu test de l’amor.

 

T’ESTIMÒMETRE DE VILADRAU

§  Lloc: Gallery Space, Hotel Gallery (c/ Rosselló, 249)

§  Data: 23 d’abril de 2017 durant tot el dia

§  Activitat gratuïta