Sant Jordi Musical Live (23 d´abril)

Per Sant Jordi, llibres… i també discos
 
santi-jordi-musical-damm
 
 

L’Antiga Fàbrica Damm proposa una diada molt especial, amb quatre escenaris, música en directe, signatures i l’extensió de la literatura a partir de les cançons

 

 

El ritual de Sant Jordi, ja ho saps, és el següent: regalem roses, regalem llibres, sortim al carrer, comprem més roses, comprem més llibres, busquem els nostres autors preferits perquè ens els firmin i passem un dia en bona companyia, convivint amb la ciutat i respirant cultura. Ara bé: podem modificar aquest guió? Hi ha opcions? I si fem un Sant Jordi musical? Aquesta ha estat la idea de l’Antiga Fàbrica Damm, que organitza el Sant Jordi Musical Live, una diada on a més de llibres sobre música també hi trobaràs discos, i en comptes d’escriptors qui signaran seran els cantants. Tot repartit en quatre escenaris, durant gairebé dotze hores seguides.

Des del moment en què Bob Dylan és premi Nobel de literatura, una cançó té la mateixa categoria que un poema –com a mínim potencialment– i activitats com aquesta queden perfectament justificades en el context de Sant Jordi. A l’escenari Moll de Càrrega hi actuaran artistes com Blaumunt, Dani Nel·lo o Miqui Puig; a l’escenari Sala de Màquines hi seran, entre d’altres, Joan Miquel Oliver, Coriolà o Enric Montefusco; la Sala de Bàscules serà per als DJs, i la sala Cocció, per a joves promeses del pop-folk local com Pavvla, Cálido Home o Roger Usart.

Pots consultar la programació completa i els horaris al web de l’Antiga Fàbrica Damm. També podràs consultar allà els horaris de signatures. Totes les activitats són gratuïtes.