BARCELONA 17 DE DESEMBRE, A LES 10:00 h Corre pels Xuklis! | Posa’t la Gorra!

BARCELONA 17 DE DESEMBRE, A LES 10:00 h

Corre pels Xuklis! | Posa’t la Gorra!

Zoo de Barcelona | Parc de la Ciutadella, 08003 Barcelona
 
 cartell-gorra-bcn-16-merli-low
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les families i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Aquest any celebrem la 16a edició!

Enguany volem unir els valors que mouen l’esport solidari amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular cursa. El disseny de la gorra ha estat a càrrec de MUNICH, una marca esportiva que s’ha volgut sumar a la nostra campanya creant una gorra juvenil i colorista.

Aquest celebrem un any més la festa del Posa’t la Gorra al Parc Zoològic de Barcelona, amb tallers, activitats, actuacions i moltes sorpreses més!

Com a NOVETAT realitzarem la 1ª cursa solidària del Posa’t la Gorra al Parc de la Ciutadella.

**Cal inscripció prèvia per correr a la cursa**

 Més info posatlagorra.org/barcelona