Dos real games d’èxit al Poble Espanyol de Barcelona :: 18 i 19 d’octubre de 2019

 

logosignaturas
WhatsApp Image 2017-09-05 at 16.14.00.jpeg

                                                  

El Poble Espanyol es convertirà en un escenari d’apocalipsi i de terror amb dos real games d’èxit

Survival Zombie y Sobreviva a La Puga - Poble Espanyol 

Ø  L’apocalipsi zombi arribarà el 18 d’octubre al Poble Espanyol per segona vegada convertint l’emblemàtic recinte en l’escenari més terrorífic de Barcelona

Ø  La nit del 19 d’octubre acollirà el real game Sobreviu a La Purga, basat en l’exitosa pel·lícula nord-americana The Purge

 Barcelona, 19 de setembre de 2019 – Sobreviure als zombis. Aquest serà l’objectiu principal dels qui vulguin participar a la segona edició de Survival Zombie al Poble Espanyol. Després de la gran acollida de l’edició de l’any passat, el proper 18 d’octubre a la nit el recinte de Montjuïc acollirà aquest exitós real game que integra proves, teatre interactiu, activitat física, diversió i enginy.

En un escenari post apocalíptic, els assistents hauran d’anar superant les proves plantejades pels actors sense ser atrapats pels zombis. Si cauen a les seves mans, es convertiran en un d’ells i

qui vulgui podrà passar per l’equip de maquillatge i viure l’experiència de ser zombi de la manera més realista possible. En definitiva, els participants es convertiran en protagonistes de la seva pròpia aventura de terror.

 La novetat d’enguany: Sobreviu a La Purga

 La nit del 19 d’octubre serà igual d’aterradora. Per primera vegada al Poble Espanyol, Sobreviu a La Purga, un real game on les premisses “tot val” i “sense conseqüències” faran que emergeixin els instints i desitjos més foscos dels participants.

En començar, els jugadors entraran en situació: és el segon any que se celebra la salvatge tradició de la purga a Espanya, l’excusa perfecta per als bojos sense escrúpols que aprofiten la nit de la purga per treure el pitjor de si mateixos. El millor refugi de Barcelona és el Poble Espanyol. La seguretat de les instal·lacions el converteixen en una fortalesa inexpugnable, llevat que els propis refugiats deixin anar els seus instints més obscurs…  Els participants podran jugar sols o ajudar a d’altres, però sempre amb un objectiu molt clar:  no deixar-se atrapar pels purgadors i sobreviure.

Una aposta consolidada d’oci alternatiu

Survival Zombie i Sobreviu a La Purga són dos dels projectes estrella de World Real Games, empresa dedicada a la creació, producció, investigació i desenvolupament d’esdeveniments d’oci alternatiu realistes i impactants. Amb nou anys d’experiència al sector, han treballat en més 250 esdeveniments, tres d’ells produccions d’èxit que han traspassat les fronteres i s’han franquiciat a Llatinoamèrica: Survival Zombie, Sobreviu a la Purga i La Caça del Predator.

Una de les claus de l’èxit de World Real Games és, sens dubte, el realisme en l’ambientació, el maquillatge i l’atrezzo. No s’escatima en sang artificial, pròtesis, bombes de fum, bengales, focs artificials… i un equip de 50 maquilladors.

És tant l’èxit que han obtingut que avui dia ja han participat més de 300.000 persones en els seus real games, i moltes tornen a participar en altres edicions o fins i tot els segueixen el rastre de ciutat a ciutat.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

 

 

survival-zombie-poble-espanyol-18-oct

 

Survival Zombie

 

Data: 18 d’octubre de 2019
Horari: de 21 a 3 hores
Edats: A partir de 10 anys (menors acompanyats d’un adult)
Preu: 34,90€
Venda d’entrades a través de http://survivalzombie.es

Està totalment prohibit el consum d’alcohol durant tot

l’esdeveniment.

 

 

 

 

sobrevive-a-la-purga-poble-espanyol-19-oct-

Sobreviu a La Purga

 

Data: 19 d’octubre de 2019
Horari: de 21 a 3 hores
Edats: A partir de 15 anys (menors acompanyats d’un adult)
Preu: 34,90€
Venda d’entrades a través de https://ocioalternativo.es

Està totalment prohibit el consum d’alcohol durant tot

l’esdeveniment.

 

 

 

 

 

 

 

Més informació a www.poble-espanyol.com