GRAN ESTRENA DE L’ADAPTACIÓ TEATRAL DE “EL RELLOTGER DE GRÀCIA” (10, 11 i 12 d´abril)

GRAN ESTRENA DE L’ADAPTACIÓ TEATRAL DE

“EL RELLOTGER DE GRÀCIA”

nou Logo_rellotger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• “El Rellotger de Gràcia” ens conduirà, amb històries encadenades, per uns fets que ens transportaran del passat al present i de la ficció al realisme més absolut. portar

• Fragments de la història, amb les emocions dels personatges que ens portaran pels carrers de la Vila de Gràcia, explicant-nos coses d’ahir, d’avui i, malauradament, pot ser que, demà, també puguin esdevenir en qualsevol altre lloc.

• Personatges reals del passat, com el rellotger suís, Albert Billeter o l’enigmàtica Amàlia Domingo, passejaran amb altres de ficció, com l’Oriol Farguell, -en les diferents etapes de la seva vida: nen, adolescent, adult i vell- i d’altres, d’un present més proper, com l’enyorat Albert Musons.

• Més de 200 persones de les diferents entitats culturals i històriques de Gràcia, recrearan la festa de la inauguració del Campanar de Gràcia, la Revolta de les Quintes, l’estrena de “El Cant de la Senyera”…

• 3 úniques representacions, els dies 10, 11 i 12 de març, al Teatre-Auditori Sala Montseny -carrer Montseny, 31-39- que s’emmarquen dins dels actes de celebració del 150è aniversari de la inauguració del Campanar de Gràcia, amb el seu emblemàtic rellotge de quatre cares al vent.

www.elrellotgerdegracia.cat