La DO Catalunya se suma a una nova edició de Temps de Vi, fira que se celebra a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana del 10 al 12 de juny

LA DO CATALUNYA RECUPERA EL SEU ESCAPE ROOM EN EL 
MARC DE LA FIRA TEMPS DE VI


 
La DO Catalunya se suma a una nova edició de Temps de Vi, fira que se celebra a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana del 10 al 12 de juny. Enguany es recupera l’escape room de la DO Catalunya, una activitat que va tenir una gran acollida en el moment del llançament, coincidint precisament amb la Fira Temps de Vi de l’any 2019.
 
L’experiència compta amb el vi com a fil conductor i està organitzada conjuntament amb Temps de Vi i amb la col·laboració d’Scaparium, qui converteix l’emblemàtic Museu Romàntic Can Papiol de Vilanova i la Geltrú en l’escenari d’aquest joc de misteri on es posen a prova els cinc sentits.
 
L’activitat té una durada d’una hora i estarà oberta al públic els tres dies de la fira. Per poder participar és necessari reservar prèviament a través del web de Temps de Vi seleccionant el nombre de persones -un màxim de 7- en la data i horari escollit. Tots aquells que aconsegueixin superar la prova, obtindran com a obsequi una ampolla de vi
 
D’altra banda, els vins de la denominació d’origen maridaran també un dels tastos en vaixell que organitza Temps de Vi, concretament serà el del dissabte 11 de juny de 16h a 18h. A bord del vaixell, que sortirà des de la Plaça del Port de Vilanova i la Geltrú, es podran tastar fins a quatre referències DO Catalunya. En aquest cas, l’activitat no es pot reservar a través del web sinó que les places se sortejaran a través de les xarxes socials de la DO. 
 
 
 
Participació de la DO Catalunya a Temps de Vi 
La col·laboració amb Temps de Vi porta en marxa fa ja alguns anys, ja que es tracta d’un marc ideal pel que fa a la seva afluència i públic. Es caracteritza per atreure un públic jove gràcies a la seva oferta vinícola i també a les propostes musicals i gastronòmiques.
 
Durant les edicions passades, la DO Catalunya ha participat de maneres ben diverses: celebrant la festa Electronic Wine Sunset, projectant el curt Bohèmia o maridant l’aperitiu “Petit temps de vi by DO Catalunya”, un dels primers actes de la darrera edició.