La vall de la Meravella, Amy Tan

la-vall-de-la-meravella_9788429770063

La vall de la Meravella
Amy Tan

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/02/2014

688 pàgines

ISBN: 978-84-297-7006-3

Codi: 10029702

Format: 15 x 23 cm.

Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta

Col·lecció: El Balancí

Traductor: Esther Roig Giménez

Un viatge èpic que transportarà el lector al món perdut del Xangai cortesà.

“La vall de la Meravella és una novel·la prodigiosa, sumptuosament descriptiva, històricament fonamentada, sexualment franca i magníficament construïda amb una trama que conté violència, traïció i divisions culturals.” Booklist

Sinopsi

La coneguda autora d’èxits com La filla del curandero o El club de la Bona Estrella torna amb una novel·la intensa i evocadora: la història de tres generacions de dones que lluiten contra el destí que els ha tocat.

Xangai, 1912: la Violet és la filla privilegiada de la madam nord-americana de la casa de cortesanes més prestigiosa de la ciutat. Quan la dinastia Xing perd el poder, però, la noia s’ha de separar de la seva mare a causa d’un cruel engany. Mig xinesa, mig americana, intenta buscar el seu lloc entre dos mons i es converteix en una astuta cortesana que excel·leix en l’art de la seducció i la il·lusió.

En un viatge èpic que transportarà el lector al món perdut del Xangai cortesà, al llarg de quaranta anys les dues dones lluitaran amb energia i determinació per restablir les seves arrels, recuperar les seves identitats i reconduir les seves vides.

“Una novel·la fascinant. Totalment recomanable per a tots aquells lectors que saben apreciar la capacitat d’un autor per transportar-los a un nou món.” Library Journal